Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Cijepljenje povezano sa mišićom srca???

ancicab

Početno Cijepljenje povezano sa mišićom srca???

Pozdrav, nova sam na forumu i hitno mi je potreban savjet ili bar mišljenje.

Curica koja ide u 6. razred je primila cjepivo protiv hepatitisa b, jučer, a danas u popodnevnim satima praktički je ostala bez zraka, nije mogla udahnuti i izdahnuti i imala je jake bolove oko srca. Bila je blijeda. Sve navedeno meni izgleda kao alergijska reakcija, međutim, doktori su rekli da je taj mišić nadlaktice usko povezan s srčanim mišićem i da nema mjesta strahu. Dosad još nisam čula za takvu reakciju na cijepljenje, ali ni za takvo objašnjenje. Ako ste imali ili čuli za slična objašnjenja, molim da mi se javite.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Koliki joj je bio puls?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

stvarno čudno objašnjenje

Alergijska reakcija koja bi se očitovala nedostatkom zraka i blijedilom ne bi nastupila drugi dan. Takve nastaju ranije - unutar sat-dva od cijepljenja. Drugi dan bi mogla zbog alergije dobiti osip ili jaku lokalnu reakciju, ali ne gubitak zraka, stezanje u prsima i blijedoću.
    Ovo jako liči na psihogenu reakciju, ali i takve reakcije obično nastaju vrlo brzo nakon cijepljenja, a ne drugi dan......
    Tak da mi je to jako neobično....
    Je li ona imala takve "epizode" i ranije?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •