mislim na ono, bit toliko gladna da najedanput više ne osjeća glad :? ?
naime, dojim i ide nam fenomenalno, bez ikakvih poteškoća, a Rok jede u razmacima od 2 do 5-6 sati (dobiva na težini bez problema, doduše stolice su se smanjile na 1-2 dnevno, ali piški ko veliki :D ).
e, sad. došla sam doma nakon poduže šetnje i morala sam skuhati ručak, stavit veš prat i sl. a on nije plakao pa sam pretpostavila da još nije gladan (jeo prije 3 sata). međutim, počeo je cuclati dekicu i ručice pa sam mu dala dudu koju je halapljivo usisao u usta, a dok sam dovršavala ručak počeo je i stenjati (inače, leži u autosjedalici u kojoj sam ga donijela izvana) pa sam pretpostavila da se kritična točka gladi približava (i dalje ne plače).
i taman kad sam sve pripremila, sredila i približila si trosjedu da se ne moram dizat za vrijeme i nakon dojenja (u slučaju da zaspi na sisi) on zaspao sam od sebe! sad nije jeo već 4 sata i ne traži jest nego spava - je li pregladnio? što sam napravila?! (doduše, nije prvi put...)

Odgovori s citatom
.
vec sam na forumu 1x napisala da ja uopce ne znam sto je dojenje na zahtjev jer nika prakticki nikad ne place kad je gladna,nego ju ja proizvoljno dojim obicno svaka 2h(ali nekad prodje po 3,4h,a rekord nam je jednom bio 10h :shock: :shock: )!!!! a i nakon tih 10 h ona nije plakala ni nista,nego uzela cicku i popapala svoje za 7-8min kolko joj i inace traje cickanje!!stvarno neko cudno dijete!!nije prozdrljivac na mamu!!