Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: može li beba pregladniti?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno može li beba pregladniti?

mislim na ono, bit toliko gladna da najedanput više ne osjeća glad :? ?
    naime, dojim i ide nam fenomenalno, bez ikakvih poteškoća, a Rok jede u razmacima od 2 do 5-6 sati (dobiva na težini bez problema, doduše stolice su se smanjile na 1-2 dnevno, ali piški ko veliki :D ).
    e, sad. došla sam doma nakon poduže šetnje i morala sam skuhati ručak, stavit veš prat i sl. a on nije plakao pa sam pretpostavila da još nije gladan (jeo prije 3 sata). međutim, počeo je cuclati dekicu i ručice pa sam mu dala dudu koju je halapljivo usisao u usta, a dok sam dovršavala ručak počeo je i stenjati (inače, leži u autosjedalici u kojoj sam ga donijela izvana) pa sam pretpostavila da se kritična točka gladi približava (i dalje ne plače).
    i taman kad sam sve pripremila, sredila i približila si trosjedu da se ne moram dizat za vrijeme i nakon dojenja (u slučaju da zaspi na sisi) on zaspao sam od sebe! sad nije jeo već 4 sata i ne traži jest nego spava - je li pregladnio? što sam napravila?! (doduše, nije prvi put...)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drugi put mu ponudi cim zacendra, ili zastenje, pa ce se tvoj dilema je li gladan ili nije rijesiti u trenu.
    osobno cisto sumnjam da bi mirno zaspao ako je gladan. to se moze dogoditi kod usporene novorodjencadi koja imaju zuticu pa im se spava i kad su gladni i kad nisu. ali tvoja beba ima vec sigurno mjesec dana, jel tako?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

još malo pa dva mjeseca!

problem je što sam primijetila da ima potrebu stalno sisati nešto: sisu, dudu, ruke, dekicu, moje prste... što god da mu se nađe blizu usta /bio gladan ili ne/ - mislim da to i nije neko mjerilo. tako da ak ću mu davat sisu svaki put kad želi posisat nešto bit će pravi mali bumbar (s mjesec dana je imao već 5300gr)!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

miha, zanimljivo, isto nam se desilo, bili u šetnji i bla bla, eno ga tamo sada spava u autosjed. i ja čekam da se probudi.
    i da, isto sve trpa, skoro će i nogice početi.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

i noa spava već 4,5 sata!? znam da ga ne treba buditi da jede, ali.... :?
    ajme i mi smo komplicirane, nije dobro kad spava, nije dobro kad je budan previše. tko bi nam ugodio?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

da, nikad sretne... nego, meni nije problem kad Rok prespava 5-6 sati (pustim ga, ne budim) nego ono kad pokazuje znakove kao da je gladan a ja taj tren ne skočim, a on onda najedanput nakon 10 min zaspi...malo gadan/malo ne...

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    ...malo gadan/malo ne...
    Tak i moja....

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ispravak:
    Citiraj Storma prvotno napisa
    Citiraj miha prvotno napisa
    ...malo gadan/malo ne...

Tak i moja....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    drugi put mu ponudi cim zacendra, ili zastenje, pa ce se tvoj dilema je li gladan ili nije rijesiti u trenu.
    osobno cisto sumnjam da bi mirno zaspao ako je gladan. to se moze dogoditi kod usporene novorodjencadi koja imaju zuticu pa im se spava i kad su gladni i kad nisu. ali tvoja beba ima vec sigurno mjesec dana, jel tako?
    Potpisujem

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i mi se pridruzujemo klubu!! vec sam na forumu 1x napisala da ja uopce ne znam sto je dojenje na zahtjev jer nika prakticki nikad ne place kad je gladna,nego ju ja proizvoljno dojim obicno svaka 2h(ali nekad prodje po 3,4h,a rekord nam je jednom bio 10h :shock: :shock: )!!!! a i nakon tih 10 h ona nije plakala ni nista,nego uzela cicku i popapala svoje za 7-8min kolko joj i inace traje cickanje!!stvarno neko cudno dijete!!nije prozdrljivac na mamu!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ra, sto ima danas?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    i mi se pridruzujemo klubu!! vec sam na forumu 1x napisala da ja uopce ne znam sto je dojenje na zahtjev jer nika prakticki nikad ne place kad je gladna,nego ju ja proizvoljno dojim obicno svaka 2h(ali nekad prodje po 3,4h,a rekord nam je jednom bio 10h :shock: :shock: )!!!! a i nakon tih 10 h ona nije plakala ni nista,nego uzela cicku i popapala svoje za 7-8min kolko joj i inace traje cickanje!!stvarno neko cudno dijete!!nije prozdrljivac na mamu!!
    da. to je to! ne plače kad je gladan, al onda dok siše ak mu samo na sekundu izvadim sisu van iz usta - URLIK!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ra, sto ima danas?
    Evo da se javim, nismo bas uspjeli, jučer smo od 3 po noći do 3 popodne bili svakih sat – sat i pol na cici. U svim mogućim položajima. I na kraju sam opet završila s bočicom adaptiranog, doduše cijeli dan cca. 50ml. Noćas opet ista priča, jutros je popio opet toliko. Sad spava već dva sata, pa ćemo vidjeti kako će danas završiti. Očito da nisam ja povećala količinu mlijeka, već je mali u subotu manje papao.
    Ali preživjeli smo jedan dan bez adaptiranog! :D
    Pelene – jučer 6 mokrih, nije kakao. Ali zato jutros je, prali smo i robicu…
    Uz sve ostalo mislim da nas je opet napao soor…

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma ja mislim da je tebi dosadno kad Rok spava, zato se ti kao satro brines!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •