Stranica 26 od 105 PrviPrvi ... 1624252627283676 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 5226

Tema: Što čitate 2.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajde dobro je, već sam mislila da sam jedina kojoj ne valja 50 nijansi sive. Svi oko mene su u transu.

Pročitala sam Slatki okus suza i Doba Šive, obje su mi dobre.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bok, da se i ja pridružim temi kao veliki knjigoljubac.
    Trenutačno čitam Kradljivcu knjiga. Jako su je nahvalili. U početku mi nije nikako legla, a sad sam se nekako uspjela ufurati (pročitala sam 100-tinjak stranica pa mi je bilo bezveze ne nastaviti). Mislim da je ipak malo teška knjiga ukoliko želite nešto za opuštanje, jer se radi o 2. svjetskom ratu.
    Prije toga sam pročitala Zafonovu Anđelovu igru. Puno bolja mi je bila Sjena vjetra.
    Prije toga Coelhov Aleph. Nije mi baš posve legla sve do pred kraj. Puno mi se bolja činila prema citatima. Možda sam se samo umorila lagano od njega, tko zna.
    Prije toga Celestinsko proročanstvo. Počela sam ga davno čitati i nekako su me u međuvremenu privukle neke druge knjige pa sam je tek ljetos uzela čitati dalje i onda me posve bila zaokupila.
    Što se tiče 50 nijansi sive, prijateljica koja radi u knjižari mi je zabranila da je čitam kaže da je to totalni šund, da je očigledno da je prodaje samo seks, a da je knjiga katastrofa loša pisana.
    Trinaesta priča je bila vrlo zanimljiva i okupirala mi je pažnju.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zaboravih napisati da me je ugodno iznenadila knjiga Crveni šator. Mislim da bi se mogla svidjeti onima koji vole gledati Sulejmana iz razloga što prikazuje život žena u prilično muški orijentiranom društvu. Radnja se odvija u doba radnje Starog zavjeta.

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja 50 nijansi- nije me dojmila

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    pročitala H. Murakami-Ljetopis Ptice Navijalice.
    Murakami, ko Murakami! najviše ga volim zbog likova i snovite atmosfere.
    Je l'to nova knjiga od Murakamija ?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Igre gladi knjiga je odlična, ne kužim usporedbe sa Sumrak sagom, jer je potresna, navodi na razmišljanje, stalno sam neke poveznice vukla...
    Filmsam gledala i razočarala se koliko je konteksta izgubljeno, naravno da se Hollywood bazirao više na ljubavnu priču nego na bolestan način vladanja, nešto kao Orwellova 1984 u postapokaliptičnom svijetu, mom mužu je sam koncept bio prejeziv , nije htio gledati
    Naletila u knjiznici na treci dio pa ga uzela. Citam, al na znam tocno zasto, nisam bas odusevljena, ne svidja mi se stil, a ni razradjenost likova, pre plosno mi je sve.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravih napisati da me je ugodno iznenadila knjiga Crveni šator. Mislim da bi se mogla svidjeti onima koji vole gledati Sulejmana iz razloga što prikazuje život žena u prilično muški orijentiranom društvu. Radnja se odvija u doba radnje Starog zavjeta.
    Ne gledam Sulejmana, ali upravo čitam "Crveni šator" i baš mi je sjela knjiga. Imam osjećaj da sam tamo dok čitam. Još par stranica i biti će mi žao kad dođem do kraja. Odlični opisi. I krajeva i ljudi.

A "Lov na losose u Jemenu" mi je odlična knjiga, toliko dobra da sam išla i film pogledati. I to je jedan od rijetkih filmova koji su mi bili bolji od knjige.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

off: tko je sad Sujelman?

Ajd da sad ne postam samo off, da prijavim i što čitam. Pročitala Tajni život Pipe Lee, zgodno.
    Beti, na tvoju preporuku od pred par stranica čitam Biosuprugu. Slatko.

Dok sam bila na moru, morala sam u neke posjete, kupila Barcaffe kavu i knjigu, odnijela kavu, ostavila knjigu. I sva sam ponosna što konačno opet čitam nešto da nije vezano za djecu.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 01.10.2012. at 00:36

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Crveni sator" mi je odlicna knjiga, nakon sto sam ju procitala, kupila ju i planiram ju pokloniti E. kad dodje u pubertet... Vjerujem da bi ju sve djevojke/zene trebale procitati.

Ja sam, pak, procitala "Fallen in Love" od Lauren Kate... Taj dan nije bilo u knjiznici nista zanimljivog na polici gdje se nude nove knjige, nisam imala vremena ceprkati po ostalim policama, nije me cekalo nista sto sam ranije narucila, i evo mene opet sa Lauren Kate, iako sam se nakon "Tormenta" zaklela da vise ne uzimam nijednu njenu knjigu.
    I sad, ova je puno kraca, ima unutra par kratkih prica sa sporednim likovima iz "Fallen" sage, i - zanimljivija je od "Fallen" sage
    Tako da ono - onima kojima se "Fallen" saga svidja, procitajte, ostali - zaobilaz, nista niste propustili.
    Pozitivno je sto je totalna razbibriga/mozak na pasu i sto se cita brzo i jos brze zaboravlja.

Jos sam procitala od Lauren Weisberger "Last Night at Chateau Marmont" - preporucujem zaobilaz u sirokom luku.
    Naime, talijanski prijevod joj je "Il diavolo vola a Hollywood" ("Vrag leti u Hollywood"), pa sam se ponadala da je to nekakav nastavak knjige "Vrag nosi Pradu", koja mi je bila zgodna.
    Kad ono, totalna navlakusa s talijanskim prijevodom naziva knjige.

Sad me ceka Tariq Ali i “Shadows Of The Pomegranate Tree”.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    "Crveni sator" mi je odlicna knjiga, nakon sto sam ju procitala, kupila ju i planiram ju pokloniti E. kad dodje u pubertet... Vjerujem da bi ju sve djevojke/zene trebale procitati.

”.
    X i ja sam isto odlucila napraviti sa svojom knjigom

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Drago mi je da se i vas dojmio "Crveni šator" I ja imam svoj primjerak. Dobra ideja je ovo za poklanjanje potomcima.
    Mojca, Sulejman iz turske sapunice koja je trenutačno jako popularna. Priča o sultanu, haremu, ljubavi, ratu (ne gledam, pa nek me netko ispravi ako sam što pogrešno opisala).

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam sada stigla detaljno gledati sto sve citate, ali sam rpesretna da sam otkrila ovaj topic jer jako volim citati i super mi je da ne moram bauljati kad kupujem/posudjujem knjige.

Trenutno citam Raising Cainrotecting the emotional life of boys. Napisali Dan Kindlon, Michael Thompson i Teresa Barker.

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I meni se svidio Crveni šator, pročitala sam ga prije par mjeseci. Sada sam pročitala Otok što mi je baš drago, jer sam odgledala prvih nekoliko serija, onda su promjenili termin pa više nisam pratila. Svidjela mi se i knjiga Pod limunovim stablima, o mladoj indijskoj djevojci koja živi s obitelji u Kaliforniji, stroge tradicije se moraju poštivati, a njoj se to baš ne sviđa...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ivananeda prvotno napisa Vidi poruku
    Je l'to nova knjiga od Murakamija ?
    objavljena lani u studenom

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Beti, na tvoju preporuku od pred par stranica čitam Biosuprugu. Slatko.
    i ja ju čitam (ostalo mi je svega par stranica do kraja) i ne mogu reći da dijelim tvoje mišljenje.
    knjiga je osrednja, a radnja predvidljiva i toliko iskarikirana, da mi uopće nije smiješna.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kako smo različiti! Baš to što je iskarikirano mi se i sviđa. I smiješno mi je. Ne može u stvarnosti netko biti poput Wieveghove biosupruge. Nema šanse.
    Ili sam ja posve u krivu...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bas neki dan gledala film, al zaspala na zadnjih pola sata, malo duze traje. Knjigu nisam citala, al filmu definitivno nesto fali, nekako je previse plitak, tj. nedorecen.
    Slažem se. Zabavan je, ali nije dubok. Treba pročitati knjigu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sad čitam blaga je noć od fitzgeralda. prvi put je čitam i sviđa mi se.
    navodno postoje dvije verzije, jedna, kao originalna i kronološki zbrkana i druga kronološki posložena. ne znam je li on sam to posložio u nekom izdanju ili je to učinjeno nakon njegove smrti.
    uglavnom, imam ovu kronološki zbrkanu :D, dobro ih pratim i zadovoljna sam pročitanim

a i gatsby mi je bio odličan

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    navodno postoje dvije verzije, jedna, kao originalna i kronološki zbrkana i druga kronološki posložena. ne znam je li on sam to posložio u nekom izdanju ili je to učinjeno nakon njegove smrti.
    uglavnom, imam ovu kronološki zbrkanu :D, dobro ih pratim i zadovoljna sam pročitanim

to je točno. frendica i ja katkada istodobno čitamo neku knjigu pa komentiramo, kranje smo se zbunile kad smo shvatile da čitamo istu, a različitu knjigu..no divna je!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpis pod Sasu.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Joj da, Rebbeca, i ja sam prije tjedan-dva pročitala Otok. Izvrsna mi je knjiga. Čula sam da je snimljen film, ali ga još nisam gledala da mi ne pokvari "okus" koji je ostavila knjiga. Možda ga pogledam za koji mjesec.

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Je li netko čitao novog Murakamija?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sad me ceka Tariq Ali i “Shadows Of The Pomegranate Tree”.
    Jako, jako mi je dobra, posebno opisi Granade i Andaluzije. Preporuke!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fitzgerald je stvarno izvrstan. Vidiš, baš si me podsjetila na njega, mogla bih ga ponovno uzeti malo u ruke (sve mi je tu iznad glave, na policama).

Ja u zadnje vrijeme stvarno nemam sreće s izborom knjiga. Nakon onog pretragičnog Engleza (Paul Torday, spomenut na topicu), uzela sam "Basne o komunizmu" Slavenke Drakulić i muku mučim dok čitam. Knjiga je koncipirana tako da pojedine životinje iz svoje perspektive pričaju o pojedinim (bivšim) komunističkim zemljama. Ideja je u redu, ali izvedba je preloša. Tu i tamo neki duhoviti trenutak, neka zgodna opaska, a ostalo se svodi na samozadovoljno dociranje.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

na pola sam rothove američke pastorale. strasno je dobra za sad i toplo ju preporučujem svim ljubiteljima franzena!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala, Saša!

U Franzenu sam baš uživala, prošle godine u "Slobodi", a ovo ljeto u "Korekcijama".

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mazohistički sam se prihvatila Thomasa Bernharda. Pročitala sam knjigu "Hladnoća. Izolacija", koja je jeziva, ali ono što me zapravo fasciniralo je sličnost tematike i sadržaja i opisa onima iz Mannove "Čarobne gore". Samo, kod Manna nikad, baš nikad nisam naišla na taj osjećaj gađenja, raspadanja i međuljudskog prezira (ajde, donekle je atmosfera neugodnija u noveli "Tristan", ali ona i ne govori o tuberkulozi nego zapravo o nečem drugom).
    Baš me potaklo na razmišljanje, nekoliko dana sam pokušavala u glavi izvesti neke paralele između te dvije knjige. Nisam baš daleko otišla jer mi fali podloge za sustavnu analizu teksta, ali da je knjiga vrlo dobra, u to nema sumnje. I nije nimalo ugodna, ali lako i brzo se čita.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako smo različiti! Baš to što je iskarikirano mi se i sviđa. I smiješno mi je. Ne može u stvarnosti netko biti poput Wieveghove biosupruge. Nema šanse.
    Ili sam ja posve u krivu...
    ako je knjiga uvjerljiva nije ni bitno može li u stvarnosti biti ili ne može biti. ali ta knjiga (meni ) nije nimalo uvjerljiva. po mom sudu, grosteske i karikaturalnosti u Biosupruzi je naprosto previše.

inače, i ja volim iskarikirano, ali onako kako piše Kishon, ili kod nas Tomić (ali samo u kolumnama). kad u jednoj Kishonovoj knjizi (Kod kuće je najgore, mislim) perilica rublja u centrifugi odskače iz kuće, ja vidim i svoju kako odmiče hodnikom

ont.
    trenutno čitam Lionel Shriver, We need to talk about Kevin, i oduševljena sam. ne mogu vjerovati da je prije objavljivanja 30 izdavača odbilo taj naslov i da kod nas još nije prevedena.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Fitzgerald je stvarno izvrstan. Vidiš, baš si me podsjetila na njega, mogla bih ga ponovno uzeti malo u ruke (sve mi je tu iznad glave, na policama).

dovršila sam knjigu i stvarno je divna

likovi su super oslikani i kroz roman se baš vidi kako on propada
    ima tako predivnih dijaloga da mi dođe da si prepišem neke.

sad sam konačno ulovila amosa oza i njegovu priču o ljubavi i tmini. dosad sam čitala samo crnu kutiju i panteru u podrumu. volim njegov stil pisanja. zamolila sam gospođu u knjižnici da mi odmah produlji maksimalno jer ovih 700+ stranica ne bi stalo u moja tri tjedna :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

sad sam konačno ulovila amosa oza i njegovu priču o ljubavi i tmini. dosad sam čitala samo crnu kutiju i panteru u podrumu. volim njegov stil pisanja. zamolila sam gospođu u knjižnici da mi odmah produlji maksimalno jer ovih 700+ stranica ne bi stalo u moja tri tjedna :D
    Meni je Priča o ljubavi i tmini uvjerljivo najsnažnije njegovo djelo, najjače me se dojmilo. Nakon uspjeha te knjige, postao je popularan kod nas pa je Fraktura izdala još tri njegova djela (Pantera u podrumu, Iznenada u dubini šume i Rimovanje života i smrti), te mi nisu tako dobre (iako nisu ni loše).

Ja sam danas zbog ukočenih leđa prisilno u kući (iako je praznik i prekrasno vrijeme vani ), pa sam u jednom danu pročitala roman "Mjesečeva palača" Paula Austera. Odličan roman, svakako preporučujem!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Amosa i ja čitam. I već sam ju jednom produljila, ali se bojim da opet neću stići pročitati ju na vrijeme.
    baš mi je knjiga za polagano čitanje. Nekako mi sve mora polako sjesti

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pročitala sam We need to talk about Kevin.
    Lionel Shriver je sjajno dekonstruirala majčinstvo, pitanje roditeljske krivnje i krivnje uopće, ali i oprosta.
    knjiga definitivno daje više odgovora od filma, baš onako fino popunjava priču. među ostalim, u knjizi ima crnog humora.
    da, tema je teška i morbidna (rađa li se čovjek zao, ili je riječ o krivom odgoju), ali riječ je o naslovu koji zavrjeđuje biti pročitan.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Čitam "Zlatni dečko, smaragdna djevojka" od Yiyun Li. Zbirka pripovjedaka koje sve redom tematiziraju samoću/usamljenost, kao odabir i/ili životnu okolnost, u suvremenoj Kini. Odlično pisano, finim, stišanim stilom (ono što b' se reklo, "understatement", jel'te). Melankolično i duboko. Za svaku preporuku.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    pročitala sam We need to talk about Kevin.
    Lionel Shriver je sjajno dekonstruirala majčinstvo, pitanje roditeljske krivnje i krivnje uopće, ali i oprosta.
    knjiga definitivno daje više odgovora od filma, baš onako fino popunjava priču. među ostalim, u knjizi ima crnog humora.
    da, tema je teška i morbidna (rađa li se čovjek zao, ili je riječ o krivom odgoju), ali riječ je o naslovu koji zavrjeđuje biti pročitan.
    I ja se mislim to procitat. Film me bas potresao, dugo sam razmisljala o njemu. I sta mislis, jel se rodio zao ili su ga roditelji gurnuli u tom smjeru?

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ne želim pisati o svojim razmišljanjima, jer bi sigurno odala dio radnje. spoileri ovdje nisu dobrodošli.
    bitno je da, bez obzira na odgovor, je li Kevin rođen zao ili su ga starci za.ebali, Evin osjećaj krivnje nije manji.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    David Trueba, "Četiri prijatelja"
    Iskreno, sadržaj romana pročitan na ovitku nije me naročito privukao (četiri nedozrela, kako da kažem, mamlaza, u bijegu pred odrastanjem i u potrazi za seksom kreću na "nezaboravni" ljetni provod). Privuklo me ime autora, jer mi je njegov roman "Otvoreno cijelu noć" jedno od najboljih i najsmješnijih djela koje sam čitala u zadnjih par godina. Sklonost bizarnom humoru i oštroj ironiji i ovdje je došla do izražaja, bar u prva dva dijela romana. Treći dio je, pak, dobrano zagazio u patetiku, pa mi je bio pomalo razočaranje nakon odličnog početka. Ali u cjelini, vrlo dobra knjiga (uz malu napomenu da obiluje prostotama, ali iznesenima otprilike kao kad dečki u pubertetu prostače umjesto točke, zareza i velikog slova).
    Trueba danas, ako je vjerovati Večernjaku, gostuje u Zagrebu
    U kinu Grič je predstavljanje prijevoda njegovih romana, a Dražen Šivak će čitati ulomke iz romana.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Koje izdanje Andersenovih bajki preporucujete za kupiti?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Obično se preporučuje prijevod Josipa Tabaka, mada može biti prearhaičan za današnju djecu.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala Jurana
    a znas li mozda za Grimmove bajke?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ove mi se čine dobre.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hvala jos jednom

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja nisam uspjela s Ozom, nikako mi nije sjeo. Produživala sam Priču o ljubavi i tmini, budući sa svih strana pršte preporuke, ali ubrzo sam skužila da ga uzimam po zadatku, bez istinskog gušta.
    Za razliku od McEwana kojeg sustavno gutam, sad krećem s Okajanjem, nakon Subote koja mi je zasad najdraža (iako sam to tvrdila za Amsterdam) jer je za razliku od ostalog dosad pročitanog, najmanje (ako uopće) tjeskobna. Glavni lik i njegov život su mi se jako svidjeli, sve je tako...

Pridružujem se Tanjinim preporukama za Moon Palace, ali već sam pisala da sam veliki Austerov fan, pa to vrijedi za sve njegove knjige (osim za Nevidljivo koje sam već ovdje izogovarala).

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Svimbi, meni Oz ide sporo. ok, pripisujem to i tempu i "neimanju" vremena, koliko god ne volim tu frazu :D
    ali, sviđa mi se, meni je njegov stil drag (ovo je treća pa nije neki ogroman uzorak, ali, barem nešto )

mc ewan je meni odličan. nisam sve pročitala, morala sam malo napraviti pauzu. isto sam krenula sustavno čitati: okajanje, betonski vrt, the child in time, in between the sheets, na plaži chesil. možda ne tim redoslijedom, trebala bih ovdje provjeriti :D

onda sam stala :D

izdvajam ovu posljednju, baš je i meni vrlo tužna.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam ovih dana završila Priču o ljubavi i tmini. stvarno sam uživala i jedva čekam da opet čitam Oza. jako mi se sviđa njegov pripovjedni stil.

sad sam počela Na plaži Chesil, to mi je prvi susret s McEwanom. što sve njegovo preporučate? sljedeće sam mislila pročitati Atonement.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

A ja sam pročitala Na plaži Chesil i uopće mi nije jasno zašto se ljudima toliko sviđa. Ostali su mi upitnici iznad glave: o čemu? i čemu?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Svimbalo meni se uvijek desi tako kao tebi kad uzmem neku knjigu s kojom su svi oduševljeni
    jako mi je teško oduprijeti se osjećaju da je čitam "po zadatku" i tada ne uživam istinski u štivu

sad čitam Tomićevu Smotru folklora i neku psihologiju o Manipulatorima

Ozovu Priču o ljubavi i tmini sam čitala sigurno dva mjeseca i drago mi je da sam je pročitala, vrijedilo je

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Ozovu Priču o ljubavi i tmini sam čitala sigurno dva mjeseca i drago mi je da sam je pročitala, vrijedilo je
    i ja, dugo dugo mi je trebalo da se do kraja uživim (nije pomoglo ni to što sam je čitala na engleskom), ali fakat je vrijedilo!
    I nije me čak smetalo ni što se ponavlja, nekoliko puta je ponavljao neke opise i osobine svojih roditelja, a kad sam pred kraj vidjela sliku njegove obitelji, dotuklo me totalno...

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma znam, možda bi i meni na kraju bila dobra, ali se nikako nisam mogla s njom saživjeti. Posebno dok me sa strane čeka McEwan.

Laumi, preporučam ti Subotu, pa Amsterdam. Ne preporučam Utjehu stranaca, ne zato jer bi knjiga bila loša, nego zato jer me je psihički dotukla.
    Atonement još nisam započela.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zadnje pročitala Tony Parsons "Obitelj".
    Women power knjiga.
    Meni izvrsna, i baš mi je uletila u pravo vrijeme, kada mi je potrebno tapšanje po ramenu i podizanje samopouzdanja.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    A ja sam pročitala Na plaži Chesil i uopće mi nije jasno zašto se ljudima toliko sviđa. Ostali su mi upitnici iznad glave: o čemu? i čemu?
    Ja ti ne mogu odgovoriti na pitanje, osim da ju... osjećam.
    I potresna mi je zbog dojma (ovo je spojler, pa nemojte svi čitati) bespotrebno upropaštenog života.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •