Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Fitzgerald je stvarno izvrstan. Vidiš, baš si me podsjetila na njega, mogla bih ga ponovno uzeti malo u ruke (sve mi je tu iznad glave, na policama).

dovršila sam knjigu i stvarno je divna

likovi su super oslikani i kroz roman se baš vidi kako on propada
    ima tako predivnih dijaloga da mi dođe da si prepišem neke.

sad sam konačno ulovila amosa oza i njegovu priču o ljubavi i tmini. dosad sam čitala samo crnu kutiju i panteru u podrumu. volim njegov stil pisanja. zamolila sam gospođu u knjižnici da mi odmah produlji maksimalno jer ovih 700+ stranica ne bi stalo u moja tri tjedna :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam konačno ulovila amosa oza i njegovu priču o ljubavi i tmini. dosad sam čitala samo crnu kutiju i panteru u podrumu. volim njegov stil pisanja. zamolila sam gospođu u knjižnici da mi odmah produlji maksimalno jer ovih 700+ stranica ne bi stalo u moja tri tjedna :D
    Meni je Priča o ljubavi i tmini uvjerljivo najsnažnije njegovo djelo, najjače me se dojmilo. Nakon uspjeha te knjige, postao je popularan kod nas pa je Fraktura izdala još tri njegova djela (Pantera u podrumu, Iznenada u dubini šume i Rimovanje života i smrti), te mi nisu tako dobre (iako nisu ni loše).

Ja sam danas zbog ukočenih leđa prisilno u kući (iako je praznik i prekrasno vrijeme vani ), pa sam u jednom danu pročitala roman "Mjesečeva palača" Paula Austera. Odličan roman, svakako preporučujem!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •