Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni je McEwan dobar. Ali nakon što sam pročitala nekoliko knjiga, sve su mi iste :/
    Najviše mi se svidjelo Okajanje. I Utjeha stranaca je jako dobra, Betonski vrt također.
    Amsterdam je meni tako-tako. I SUbota.
    A možda mi je samo dodijao

Ja sam nekako zaglavila u lektirnim naslovima. Baš mi je to pasalo. Nisam nikad čitala Krik i bijes, Faulknera uopće. Pa sam počela prvo sa Svetištem i nastavila s Abšalome, sine moj. Ova druga me oduševila: inače obožavam priče s američkog juga, tu atmosferu. Ovdje se, naravno, isprepliću i različita vremena i mjesta radnje, pripovjedači i sve skupa je genijalno!
    Mislim da ću si sad uzeti Krik i bijes kojeg sam se dosad bojala :D i možda sam spremna. I Svjetlo u kolovozu.

A trenutno, puput našeg premijera čitam Turgenjeva, Očevi i djeca. Čeka me još cijeli tatin Dostojevski, ali to polako. Dosad sam samo dvije njegove pročitala: Zločin i kazna i Idiot.
    Tek sam na početku i iskreno, uopće se ne mogu sjetiti jesam li Očeve i djecu čitala u srednjoj i da jesam, vjerojatno bi mi tad bio fora Bazarov, a sad me nervira
    Starim :D

Kažu da neke pisce ne treba čitati nakon određene životne dobi- da je to najgora stvar koju im možeš napraviti :D

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam nekako zaglavila u lektirnim naslovima. Baš mi je to pasalo. Nisam nikad čitala Krik i bijes, Faulknera uopće. Pa sam počela prvo sa Svetištem i nastavila s Abšalome, sine moj. Ova druga me oduševila: inače obožavam priče s američkog juga, tu atmosferu. Ovdje se, naravno, isprepliću i različita vremena i mjesta radnje, pripovjedači i sve skupa je genijalno!
    Mislim da ću si sad uzeti Krik i bijes kojeg sam se dosad bojala :D i možda sam spremna. I Svjetlo u kolovozu.
    Kad si već u lektiri baci oko u Pogledaj dom svoj anđele.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •