Malo je, slazem se. Ali ova Ja se ne bojim je meni naj naj njegova.
Malo je, slazem se. Ali ova Ja se ne bojim je meni naj naj njegova.
Off, ali pogledajte i film. Krajolik i fotografija su fantasticni, a likovi bas isti kao u knjizi (on je pisao i scenarij, pa nije bilo odstupanja).
E. je trebala pogledati film za DVD-lektiru, a ja sam ona (pogurkana tanjom_b) procitala roman (prvo kraj, a onda ispocetka
), nasla sam ga u .pdf izdanju (na talijanskom).
Inace, kao i MvEwan i Wesley, i on mi je jedan od pisaca nakon kojih moram raditi pauze i citati nesto mozak-na-pasu.
Inace sad pod stresom.
On, procitala sam knjigu (nazvala bih ju prirucnikom) koja se u originalu zove "Tutto troppo presto", pisac je A. Pellai - o odgoju (pred)pubertetlija u internetsko doba iz aspekta terapeuta i same djece. Odlicno je napisano, koncizno, bez patetike. Zakljucak je naravno poznat: pricati, pricati, pricati s djecom. Na kraju se sve na to svodi.
Nakon nje sam procitala i Joanna Trollope, "The Other Family". Zanimljivo opisana (inace vec izvakana) tema obitelji gdje jedan od roditelja ima "drugu" obitelj.
Joanna Trollope, "Merrying the Mistress". Kao i obicno, iz vrlo interesantnog kuta opisana jedna vec izvakana tema.
Elisabetta Gualmini, "Le mamme ce la fanno" - u obliku prica u kojima autor, profesorica na Sveucilistu u Bolonji koja balansira jos i freelance novinarski posao i rad u nekoliko udruga, opisuje na vrlo realan, dirljivi, smijesan nacin zongliranje izmedju poslovnih i obiteljskih obveza, odnos drustva prema posvojenju djece druge boje koze, i slicno.
Pročitala "Lovac na glave" -Jo Nesbo, iako je napet kao sve njegove, malo previše ovoga puta mi je bilo krvi, mesa i leševa. Možda sam čitala samo po noći pa je u tome stvar![]()
Sad sam uzela Okus jabučnih koštica, uživam, hvala na preporuci![]()