Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Započela sam Polovicu žutog sunca, Chimamanda Ngozi Adichie. Okusi, mirisi, boje i arome Afrike u svakoj rečenici, suočavanje s postkolonijalizmom, jako sam puno naučila i knjiga me ful uvukla u sebe. Nisam još stigla ni do pola ali ne vjerujem da me može razočarati.
    Dovršila i preporučujem je. Prekrasna, prekrasna knjiga. Epsko djelo. Besmisao rata u punom sjaju. Čula sam i prije za Biafru ali zapravo o njoj nisam znala ništa. Sad mi se čini da znam sve...

Posudila i započela Elenu Ferrante, Dani zaborava. Mahnitanje ostavljene žene. Zasad vrlo zanimljivo.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Posudila i započela Elenu Ferrante, Dani zaborava. Mahnitanje ostavljene žene. Zasad vrlo zanimljivo.
    Pročitala. Sad mi je krivo što sam to gore opisala kao "mahnitanje ostavljene žene". U neku ruku to jest to, i na momente me strašno živcirala svojom histerijom, ali je to jednostavno morala proći, dogodio joj se doslovno emocionalni slobodni pad u ništa. Odlična knjiga, bespoštedni opis sebe, odnosa između partnera i djece, borba da se preživjelo to stanje u kojem u 40-ima moraš nanovo definirati sebe i svoju ulogu u svom vlastitom životu.
    Kao tema s Jednoroditeljskih obitelji, ali u detalje.
    Velika preporuka za ovu knjigu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •