Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek mislim kako se na ovoj temi ne piše puno, dok ne krenem tražiti neki određeni post...

Završila sam Vrijeme je opak igrač i knjiga mi je odlična. U zadnje vrijeme imam osjećaj da mi je svaka sljedeća knjiga koju pročitam sve bolja i bolja. Ima i ova zadnja 2 poglavlja koja bi ju mogla svrstati u eksperimentalne, ali neću napisati o čemu je riječ da ne pokvarim nekome iznenađenje.
    Jako mi je svježa tema jer priča priče ljudi koji nisu obitelj pa skoro uopće ni povezani, a da ipak prenese neku poruku. Atmosfera je sjajna, uvjerljivi likovi, bez osuđivanja i patetike. Jako sam se uživjela u čitanje.
    Kvotam i prvi dio citata jer sam potrošila pola sata dok sam našla tvoj osvrt na Jenifer Egan

I od mene velika preporuka za Vrijeme je opak igrač, čak sam je i na fejs stavila. Izvrsna knjiga, onakva kod koje nakon što pročitaš zadnju stranicu, opet okreneš prvu pa kreneš ponovno čituckati.

Nakon nje sam pročitala Povjesničarku, Elisabetz Kostova, nije me oduševila.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kvotam i prvi dio citata jer sam potrošila pola sata dok sam našla tvoj osvrt na Jenifer Egan

I od mene velika preporuka za Vrijeme je opak igrač, čak sam je i na fejs stavila. Izvrsna knjiga, onakva kod koje nakon što pročitaš zadnju stranicu, opet okreneš prvu pa kreneš ponovno čituckati.

Nakon nje sam pročitala Povjesničarku, Elisabetz Kostova, nije me oduševila.
    Moram ponoviti koliko mi je dobra Vrijeme je... Obično mi se knjiga najviše sviđa kad je tek pročitam pa kasnije sve manje, a dojam nakon ove je još jak.

Pročitala sam s guštom i druge dvije Pagnolove: Vrijeme tajni i Vrijeme ljubavi, koje su me i nasmijale i dirnule.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •