Citiraj deedee prvotno napisa Vidi poruku
Ah, a ja se ponadala da su se KGZ bolje opremile, jer vec godinama knige za sebe iskljucivo kupujem, a posudjujemo samo slikovnice kartonke.
Žao mi je što ti nisam pomogla.

A što je s knjižnicom British Councila, postoji li ona još uvijek?
Evo, da odmah sama odgovorim na svoje pitanje, knjige iz te knjižnice proslijeđene su u tri knjižnice u sklopu KGZ.

We have agreed with Knjižnice grada Zagreba (KGZ) to re-locate our collection to three main locations in the KGZ network:

• our most popular sections, literature, travel, history and science, will be available in the Flower Square branch, Bogdan Ogrizović library, Preradovićeva 5, an excellent location only a few hundred metres from our office

• English language learning, teaching & exams materials, our DVD collection, arts and cooking/nutrition books will be available in the main city library - Gradska knjižnica, Starčevićev trg 6, again in a central location near the main train station

• the remainder of our collection (business and management, British society, politics, education, lifestyle, psychology, and reference) will be available in the Božidar Adžija library, Krešimirov trg 2

http://www.britishcouncil.org/croati...g-services.htm

* * *

On topic, sinoć sam pročitala "Slobodu" Jonathana Franzena. Roman je odličan, zaista sam uživala čitajući ga i najtoplije ga preporučam.

Na žalost, prijevod je loš i šlampav te sam odlučila da do daljnjega više neću čitati prijevode knjiga koje su u izvorniku napisane na engleskom ili njemačkom. Samo se dekoncentriram i živciram, a to mi stvarno nije potrebno.