Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tanja, ova Jarčevo slavlje jedina nije dio tog "lascivnog opusa" od LLose.. meni je bila najzabavnija, do na tu maltretažu s likovima, koja je problem ako knjigu čitaš tipa zapčneš u petak, malo nastaviš u utorak i sl. Svaki put pamtit koji je koji je meni bio challenge.

A propos Nothomb, ja sam malo isto brza i površna, pa meni valjda odgovaraju te njene knjige, iako kužim ovo što piše Mima, ima tih malo slabije razrađenih. Meni je prva od nje bila ona di ona opisuje svoje zaposlenje u Japanu i odnos sa šeficom, to mi je bilo super, zove se "Strah i trepet".

Meni leži i Murakami, dobra mi je ova kod nas nova "Kafka na obali", najjači mi je u opisima "interfejsinga" glavnog lika s prirodom (e, jesam se izrazila), ima tih nekih magičnih momenata, ali nije pretjerao kao u "Tvrdokuhanoj zemlji čudesa itd.", od njega mi je dobra i ona "Lov na divlju ovcu"... meni su, u stvari, drage one njegove koje imaju što više momenata kad glavni lik stavi ruksak na rame, ode iz Tokija u neke planine pa sad opisi toga, a toga ima u svakoj njegovoj.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.10.2010. at 22:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •