Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozdrav super mi je ova tema, našla sam odlične preporuke!

Nedavno sam pročitala roman Khaleda Hosseinia "Tisuće žarkih sunaca" i bio mi je dosta dobar. Vjerujem da su mnoge od vas pročitale njegov"Gonič zmajeva" pa me zanima preporučujete li.

Tisuće žarkih sunaca prati razdoblje kojih četrdesetak godina, odvija se u Kabulu i u centru radnje su sudbine dviju žena. Roman je pisan zanimljivo i vješto, nije pretenciozan iako mi je sam rasplet pomalo naivan, ali ne umanjuje doživljaj.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Sunshine Shoot prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da su mnoge od vas pročitale njegov"Gonič zmajeva" pa me zanima preporučujete li.
    apsolutno.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sunshine Shoot prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav super mi je ova tema, našla sam odlične preporuke!

Nedavno sam pročitala roman Khaleda Hosseinia "Tisuće žarkih sunaca" i bio mi je dosta dobar. Vjerujem da su mnoge od vas pročitale njegov"Gonič zmajeva" pa me zanima preporučujete li.

Tisuće žarkih sunaca prati razdoblje kojih četrdesetak godina, odvija se u Kabulu i u centru radnje su sudbine dviju žena. Roman je pisan zanimljivo i vješto, nije pretenciozan iako mi je sam rasplet pomalo naivan, ali ne umanjuje doživljaj.
    meni su obje knjige super, a preporučujem ti i Kuću imama od Kadera Abdolaha - iranska povijest kroz kuću u kojoj su se rađale generacije imama sve do revolucije... fantastično štivo (doduše ja imam bosanski prijevod)!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •