Citiraj Laura prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam ovo ljeto pročitala Rat i mir! Tolstoj je zakon
Da vas pitam:vodite li dnevnik čitanja? Razmišljam o tome da ga ponovno počnem voditi jer s vremenom zaboravim što sam čitala Što sve pišete u njega? Ja sam zapisivala ime, prezime autora, zatim datum kad sam pročitala djelo, je li mi se svidjelo i ponekad neke zanimljive citate. Zanimljivo je nakon godinu dana vođenja dnevnika pobrojati naslove i iznenaditi se koliko smo malo/puno knjiga pročitali

I ja obozavam Tolstoja, od svoje 14. godine mislim da mu se u prosjeku svake 2. godine vracam, pogotovo "Ratu i miru".

Danas su mi iz knjiznice javili da su mi stigle Kinsellina "I love Mini-Shopping" i "Jedi, moli, voli", a kako su obje na dugackim listama cekanja, morat cu ostaviti po strani "My Cousin Rachel" i procitati prvo njih.

Dnevnik citanja vodim vrlo stur - imam dokument koji je zapravo lista svega sto bih zeljela procitati, pa na njoj oznacim sto sam procitala, sto mi je rezervirano, kratke dojmove i slicno.
Trenutno su mi na toj listi najdraze procitane knjiga u 2010. "Water for Elephants" i cjelokupni Harry Potter (kojeg citam sa E), ali moze se i to promijeniti u ova dva mjeseca do kraja godine.