Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Dosla sam do pola drugoga dijela i otprilike istog zakljucka.
    Dat cu knjizi sansu do kraja jer ipak ima dijelova koji su mi bili zanimljivi i duhoviti (npr. opis komentara na nogometnoj utakmici u Rimu i cornetti alla crema ) no cijeli taj meditativno-budisticki dio mi je prilicno prepotentan i dosadan, pronasla sam samu sebe kako preskacem stranice (sto inace ne radim). Ili nisam u zivotnoj fazi u kojemu se mogu sa likom poistovjetiti ili ga barem razumjeti i stoga se udubiti, no sva ta potraga za unutarnjom dubinom mi je u ovoj knjizi jednostavno - plitka.
    Idem za vikend pogledati film, svejedno.
    Bas sam prije par dana pogledala taj film, straaaasno dosadan i naporan, silila sam se da ga pogledam do kraja. Toliko vike ni za sto . Mislim da Eat, pray, love .

Inace trenutno citam Transurfing od Vadima Zelanda, dobra je knjiga.
    Posljednje uređivanje od Nikina mama : 19.11.2010. at 08:53

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nikina mama prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam prije par dana pogledala taj film, straaaasno dosadan i naporan, silila sam se da ga pogledam do kraja. Toliko vike ni za sto .
    Vjerujem da ce dojam biti slican. Danas zavrsavam knjigu (ne usudim se ni reci koliko sam stranica iz dijela o Indiji preskocila iz ciste dosade ), i stvarno, toliko preporuka sam dobila u vezi te knjige, a na mene je dosad ostavila izricito mlak dojam... Ne znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •