Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Posudila sam u knjiznici roman "Sipa", neke francuskek autorice, mislim da ga je Zdenka spominjala u pozitivnom kontekstu, ali nakon pete stranice odjednom vise nisam mogla podnijeti ideju da bi ta zena mogla tu sipu (zapravo lignju) čerečiti do kraja romana pa sam odustala. Jednostavno mi nije legla.
    Al zato "Otmjenost ježa", wooow, kakav roman! Divna knjiga. Fantasticno dobro napisana, inteligentna, miljama daleko do romana zavjera koji vrebaju na svakom ćošku... Legla mi je ko dolce di latte na keks od kave.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Al zato "Otmjenost ježa", wooow, kakav roman! Divna knjiga. Fantasticno dobro napisana, inteligentna, miljama daleko do romana zavjera koji vrebaju na svakom ćošku... Legla mi je ko dolce di latte na keks od kave.
    Meni je isto "Otmjenost ježa" odlično sjela, posebna knjiga.

Upravo pročitala: Ariel Magnus, Kinez na biciklu.
    Knjiga počinje s bizarnim zapletom (doduše, rasplet je još bizarniji ), na početku je urnebesno smiješna, ali od sredine sam se počela pomalo gubiti, nisam više mogla pratiti sve autorove asocijacije i aluzije. Svejedno, roman je dobar, duhovit i otkačen, samo zahtijeva možda malo viši stupanj koncentracije nego što se na početku čini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •