Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Michael Viewegh: Sudionici turistickog putovanja, zabavno iako su mi njegovi drugi romani Sjajne zeznute godine i Odgoj djevojaka u Ceskoj ostali u sjecaju kao duhovitiji( doduse davno sam to citala)
    Amos Oz: Pantera u podrumu, dobar mi je roman iako sam ocekivala nesto drugacije
    Sad citam Kako se prave muska djeca-Ludvik Vaculik, pocetak mi je naporan, dvije paralelne radnje, meni je konfuzno skroz

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj darva prvotno napisa Vidi poruku
    Sad citam Kako se prave muska djeca-Ludvik Vaculik, pocetak mi je naporan, dvije paralelne radnje, meni je konfuzno skroz
    Preporučujem ti knjigu njegove žene, Lenke Prochazkove, "Pehistica" - opisuje isti period njihova života, ali iz ženske perspektive, i meni je puno ljepša knjiga

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Preporučujem ti knjigu njegove žene, Lenke Prochazkove, "Pehistica" - opisuje isti period njihova života, ali iz ženske perspektive, i meni je puno ljepša knjiga
    Potpisujem!

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja, zaboravila sam zahvaliti za ovu preporuku

Ja sam u meduvremenu citala Baba Jaga je snijela jaje, pocetak mi je bio mucan, mislila sam da ce biti knjiga koja "ubija" ali je nastupio preokret,nastavak je u vedrijem tonu,a zadnji dio je skroz neobican i preopsiran za mene

I meni je Livada crnog labuda bila krasna knjiga, mislim da je skroz ok za mladu curu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •