- Lauren Kate: Pali anđeo - ne bih se složila s onim što je pisalo na koricama: ni seksi, ni fascinantno i zastrašujuće, ni životni likovi, a i vjerno dočarana gotička atmosfera meni se čini slabim pelcerom u suvremenom svijetu. Od cijele škole pobliže je opisano desetak likova koji su svi do jednog uključeni u završni rasplet. Vidi se da nastavak slijedi, ali se svejedno osjećam prevarenom kad me zajedno s glavnom junakinjom do i preko kraja ostave neupućenu u svemirsko-teološku pozadinu i uzroke zbivanja.

- Nora Ephron: Vrat je prava tužibaba i druga razmišljanja o ženskosti - zbirka razmatranja i osobnih sjećanja vezanih uz svakodnevne i cjeloživotne teme: o kuhanju i posluživanju, uzorima, kozmetici i "održavanju", osjećaju povezanosti sa stanovima i kvartovima, užitku čitanja, nestalim jelima, roditeljstvu, starenju...
Iskreno, duhovito, ironično, pomalo zlobno i bolno primjenjivo. Iako je žena blizu dobi moje majke, živi s druge strane oceana i barata drugačijim ciframa, otkrivam se u začuđujeće mnogo toga. Mm je komentirao: osjećam se opisanim.
Tanušna knjižica koja mi je pružila nesrazmjerno mnogo uživanja i razmišljanja.