Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Pročitala veći dio Zorana Ferića, preporučujem Otpusno pismo i Djevojčica sa žigicama.
    Sad sam na Michalu Vieweghu, nakon Odgoja djevojaka u Češkoj (ljuta na sebe što to nisam prije pročitala) pročitala Roman za žene, a sad jurim u knjižnicu po ostatak Viewegha.

Jako volim otkriti nekog pisca i onda čitati za redom sve njegovo što mogu naći.

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jako volim otkriti nekog pisca i onda čitati za redom sve njegovo što mogu naći.[/QUOTE]
    Ovako i ja!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Pročitala veći dio Zorana Ferića, preporučujem Otpusno pismo i Djevojčica sa žigicama.
    Sad sam na Michalu Vieweghu, nakon Odgoja djevojaka u Češkoj (ljuta na sebe što to nisam prije pročitala) pročitala Roman za žene, a sad jurim u knjižnicu po ostatak Viewegha.
    Ferić je genijalan Ali ipak mi je od njega antologijska ona priča "Potrči doktora" (možda zato što svaki dan kad idem doma s posla zamišljam tu scenu )

Što se tiče Viewegha, njegovo definitivno najbolje djelo su "Sjajne zeznute godine". To je knjiga koju mogu stalno iznova čitati, a i film (režija Petr Nikolaev) je odličan (da ne govorim o tome da me Kvido podsjeća na vlastitog sina ). Ostala njegova djela su mi puno slabija (ajde, onaj roman "Izvan igre" isto nije loš).

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ferić je genijalan Ali ipak mi je od njega antologijska ona priča "Potrči doktora" (možda zato što svaki dan kad idem doma s posla zamišljam tu scenu )

Sjetila sam se tebe kad sam čitala

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

M. Vargas Llosa "Raj iza drugog ugla"
    isprepliću se priče iz života P. Gaugaina i njegove tete Flore Tristan, revolucionarke i borca za prava žena.
    sviđa mi se, ponovno sam izvukla i Gaugainovu monografiju pa uspoređujem radnju sa slikama, baš guštam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •