Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ju upravo citam (ali planiram odustati), definitivno mi je palac dolje. :/

baš me zanimalo kak ti se čini. Ja sam je pročitala isti dan kad je izašla i na zadnjoj stranici mi je došlo da ju bacim kroz prozor . Ne smeta mi kad knjiga ima nastavak, ali od prvog do drugog dijela je prošlo par mjeseci, a ak se ne varam treći dio još nije niti napisan.............i podsjeća me užasno na Zovem se Sjećanje ( ak se tak zove ), dapače u prvi tren sam mislila da je to nastavag Palog anđela.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    baš me zanimalo kak ti se čini. Ja sam je pročitala isti dan kad je izašla i na zadnjoj stranici mi je došlo da ju bacim kroz prozor . Ne smeta mi kad knjiga ima nastavak, ali od prvog do drugog dijela je prošlo par mjeseci, a ak se ne varam treći dio još nije niti napisan.............i podsjeća me užasno na Zovem se Sjećanje ( ak se tak zove ), dapače u prvi tren sam mislila da je to nastavag Palog anđela.
    Jucer sam ju, iz ciste dosade, procitala do kraja - usprkos broju stranica, brzo se cita upravo radi toga sto se cijelo vrijeme nista ne desava.
    Inace ne volim knjigu ostaviti neprocitanu, valjda sam samo radi toga izdurala.
    Treci dio - "Passion" - izlazi na ljeto ove godine (nasla sam na netu taj podatak) ali definitivno ga necu citati - zaista, pravi gubitak vremena. Ostavljam ocjenu: palac dolje. :/

Sad mi je na redu Susanna Tamaro: "Podji kamo te srce vodi" (u originalu "Va' dove ti porta il cuore") - procitala sam u petak, izmedju knjiznice i dok sam cekala da E. zavrsi s baletom, nekoliko stranica, i ostala odusevljena. Nemojte da vas zavara naslov, ne radi se o ljubicu - ukratko, baka koja je ostala sama nakon sto je prakticki odgojila unuku, a unuka otputovala u SAD, pise svojoj unuci dugo pismo u obliku dnevnika jer ocekuje da radi bolesti nece jos dugo zivjeti, i u njemu pise o svojoj proslosti, o njihovom odnosu.... Prekrasno, zaista. I svima koji citaju talijanski preporucujem nabavu u originalu, zaista ju je gust citati.

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku

Sad mi je na redu Susanna Tamaro: "Podji kamo te srce vodi" (u originalu "Va' dove ti porta il cuore") - procitala sam u petak, izmedju knjiznice i dok sam cekala da E. zavrsi s baletom, nekoliko stranica, i ostala odusevljena. Nemojte da vas zavara naslov, ne radi se o ljubicu - ukratko, baka koja je ostala sama nakon sto je prakticki odgojila unuku, a unuka otputovala u SAD, pise svojoj unuci dugo pismo u obliku dnevnika jer ocekuje da radi bolesti nece jos dugo zivjeti, i u njemu pise o svojoj proslosti, o njihovom odnosu.... Prekrasno, zaista. I svima koji citaju talijanski preporucujem nabavu u originalu, zaista ju je gust citati.
    I meni je bila divna.
    Sad čitam "Sjena vjetra"

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nakon što sam pročitala "Iz magareće klupe", baš sam se zainteresirala za knjige Daniela Pennaca, pa sam posudila "Raj za ljudoždere". Trebalo mi je malo vremena da se ufuram u stil, no sad mi je žao što mi je ostalo samo desetak stranica do kraja. Vrlo duhovita i zanimljiva knjiga.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon što sam pročitala "Iz magareće klupe", baš sam se zainteresirala za knjige Daniela Pennaca, pa sam posudila "Raj za ljudoždere". Trebalo mi je malo vremena da se ufuram u stil, no sad mi je žao što mi je ostalo samo desetak stranica do kraja. Vrlo duhovita i zanimljiva knjiga.
    Njegovo mi je sve bilo dobro osim Diktator i visaljka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •