Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
Nisam to još uspjela pročitati, ali mi je odlična njegova knjiga Kuharevo putovanje, neka vrsta gastronomskog putopisa. Jedino mu zamjeram što je prekratak, puno je područja ostalo nepokriveno.
O "Dosjeu kuhinja" se već pisalo na topicu, meni se ta knjiga svidjela, iako moram priznati da je autorov ego toliki da doslovce pršti iz knjige.

Moji uskrsno-dokoličarski naslovi...

Ante Tomić: Čudo u Poskokovoj Dragi - roman o muškarcima obitelji Poskok koji nakon smrti supruge i majke shvate da im u kući nedostaje ženska ruka, pa jedan od braće odlazi u Split u potragu za ženom s kojom je davno bio u kratkoj vezi, kako bi je oženio i doveo kući.

Također Tomić: Ljubav, struja, voda & telefon - roman pisan iz perspektive tridesetpetogodišnje rastavljene Splićanke, o njezinim emotivno-ljubavno-seksualnim dogodovštinama.

Iako mi je prvi bolji, oba su zabavna i duhovita (slaba sam na Tomića).

Amelie Nothomb: Protiv Kataline - ideja nije loša (iako je daleko od originalne) i od nje je mogao nastati i više nego kvalitetan roman, ali na žalost nije. Radnja je spora i dosadna, likovi su neuvjerljivi... Preskočite.