Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kate Long: The Daughter Game - slučajno sam je vidjela na polici knjižnice i sjetila se da se pojavila na ovom topicu, pa sam je uzela. Knjiga je tak-tak; sama srž je vrlo neuvjerljiva (tj. radnja se nimalo ne poklapa s opisom likova) i nikako se nisam uspjela saživjeti s glavnom junakinjom. Znam da je autorica vjerojatno htjela pokazati da i hladni i manipulativni ljudi imaju neki svoj unutarnji svijet ili prošlost koja opravdava njihove postupke i tako dalje, yada-yada-yada, ali svejedno.

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hiljadu sjajnih sunaca-dobar, ali mi je u toj formi bolja bila Doba šive (Manil Suri) -o ljubavi, majčinskoj ljubavi, njenim posljedicama...
    A najbolje što sam ove godine imala u rukama su Rasjedi od Nancy Houston-radi se o 4 generacije ispričano iz perspektive djece, kako roditelji svojim ponašanjem utječu na živote svoje djece, njihovu budućnost i frustracije..
    Trenutno Korekcije, Franzena nisam još čitala( zapravo jesam, ali neku autoboigrafiju, krivim redoslijedom sam išla ) pa me oduševljava svojim stilom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •