-
Preko praznika, apsolutan izbor braindead literature
:
- Sarah Bower, "Grijesi obitelji Borgia" - doslo mi pod ruku, a sjecam se knjige o Lucreziji koju sam procitala davnih, davnih dana Burchard Johann, Prema zapisima Burcadusa, "Lucrezia Borgia, Papina kci" koja mi je bila dosta zanimljiva, pa me je i ova naslovom zainteresirala, medjutim.... unutra sve i svasta;
- kako sam pregledala ponovo sve sezone "Seksa i grada", procitala sam Bushnellinu "Summer and the City" - i pozalila sto ju nisam citala u originalu jer je prijevod ocajan; knjiga je uvod u "Sex and the City", opisuje Carryin dolazak u grad i kako je upoznala Samanthu, Mirandu i Charlotte;
- Lisa Gabriele, "The Almost Archer Sisters" - chick-lit o odnosu dviju polusestara, zabavna, ali ne vise od toga, preskocite.
Bas nesto gledam moj profil iz knjiznice, u 2011 sam procitala 61 knjige (vecina novih, neke stare koje sam citala po +x puta), od kojih su mi za apsolutnu preporuku:
Guy de Maupassant, Bel-Ami
Tony Parsons, Man and Wife
Kate Long, The Bad Mother's Handbook
Susanna Tamaro, Va' dove ti porta il cuore
Orhan Pamuk, Muzej nevinosti
Khaled Hosseini, A Thousand Splendid Suns
Jennifer Weiner, zbirka prica A Guy Not Taken
i ponovo, Sara Gruen, Water for Elephants
i jos neke od Philippe Gregory (The Constant Princess, The Other Boleyn Girl i Earthly Joys - iako ih preporucujem citati kronoloskim redom, no neke su bolje (IMHO, ove navedene), a neke losije....)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma