Stranica 19 od 105 PrviPrvi ... 917181920212969 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 5226

Tema: Što čitate 2.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Frederi Beigbeder: "Ljubav traje tri godine"

Nathacha Appanah: "Posljednji brat"
    Ovu knjigu od srca preporučujem. Predivna priča o prijateljstvu dvojice dječaka, jedan od njih je izgubio braću, a drugi roditelje i nalazi se među deportiranim Židovima na Mauricijusu. Neću ulaziti dublje u radnju da ne otkrijem previše, ali svakako potražite u knjižnici.

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam potpuno opcinjena romanima Guillaume Mussso-a . Ostao mi jos jedan preveden

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Difficult Conversations, grupa autora ( njih troje)
    Starter for Ten, D. Nicholls
    xxx

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Novu godinu započela sam s izdanjima "Disputa" (ako se ne varam, njihova biblioteka "Na tragu klasika" dobila je nekoliko nagrada kao najbolja blblioteka u Hrvatskoj):

Pavol Rankov: Dogodilo se 1. rujna (i ne samo tada)
    Slovački roman (njihovu književnost slabije poznajem, nekako su slovački autori kod nas manje prevođeni od popularnih im susjeda Čeha) o razdoblju između 1938. i 1968., svako poglavlje je jedna godina, a opisuje život trojice prijatelja različitih nacionalnosti koje sve povezuje ljubav prema istoj djevojci. Kompozicijski možda zvuči banalno, ali roman na vrlo originalan način prikazuje povijest srednjeeuropskog prostora u vrlo turbulentnom vremenu. Ima slabijih mjesta u romanu, ima i suvišnih epizoda, ali u cjelini mi je ostavio jako dobar dojam. Svakako preporučujem!

Karen Blixen: Babettina gozba
    Ako uspijete doći do ove knjige, jer navodno je cijelo izdanje rasprodano (!!), a u knjižnici uglavnom na rezervaciji. Ali vrlo se brzo čita. Kome se svidio film iz 1987., svidjet će se i knjiga. Ima nekih mjesta koja su me se baš jako dojmila, i knjiga mi je ostavila jači dojam nego film.

Helena Henschen: U sjeni zločina
    Analiza ubojstva koje je 1932. potreslo švedsku javnost, a napisala ju je kći ubojičine sestre. Nije književno remek-djelo, ali interesantno je za čitanje, naročito u poplavi popularnih skandinavskih krimića zadnjih godina. Ako ništa drugo, ovdje je priča originalna, i nema tajni - do čeg je autorica uspjela doprijeti, sve je to i napisala. Dosta teška tema, jer iza tog ubojstva stoje razorene obitelji pod maskom uspješnih i uglednih imena, djeca koja odrastaju bez majki, nasljedne ovisnosti, i još svašta drugo.

Sljedeći mi je cilj dočepati se najnovijeg Ferića ali vidim da ga u knjižnicama još nema...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Molim prijedloge: sto kupiti frendici koja voli fantasy stil?
    Trenutno citam M.B. Zimmer i Avalon Sagu na njenu preporuku, a ona njene knjige ima sve.

Nesto sto bi bilo u slicnom stilu?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Procitala na frendicinu preporuku od Marion Bradley Zimmer "Avalon Saga: The Forest House" (u nekim izdanjima je naslovljena kao "The Forests of Avalon") - povijesno-fantasy roman.
    Za one koji vole taj stil, sasvim u redu. Ukratko, rimska okupacija Britanije i njen utjecaj na lokalno plemensko stanovnistvo, pobune, druidi i svecenice Majke Zemlje prije legende o Avalonu, prvi krscani u Britaniji.... Slijedi ju "Lady of Avalon".
    Ako je netko gledao seriju "The Mists of Avalon" ovoga ljeta - napravljena je po 6. knjizi iz ove serije.
    Posljednje uređivanje od Elly : 24.01.2012. at 11:17

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pročitala sam Stephena Kinga - Mrkli mrak, bez zvijezda... kako sam njegov veliki fan, meni je knjiga bila odlična... poremećena baš koliko treba
    ( http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proiz...=535&id=149369 ) i preporučam svima koji vole taj žanr...
    Trenutno, nakon brojnih preporuka, čitam Kathryn Stockett - Sluškinje ( http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proiz...t=22&id=142036 )

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Trilogiju Milenijum -Stig Lason

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Julie Powell: "Julie & Julia" - prema blogu, koji je pretvoren u knjigu, a kasnije i u film (u kojemu je odlicna Meryl Streep!).
    Knjiga, kao takva (blog nisam pratila), hm... na mjestima vrlo zabavno stivo. Ono sto mi se nije dopalo su gotovo-pa-cjelovremeni histericni ispadi autorice prije, za vrijeme i nakon kuhanja , vrlo malo povratnih informacija na same recepte (kakvog smisla ima potrositi vremena, novaca i truda da se skuha nesto iz francuske kuhinje, sa krajnjim komentarom "Bilo je fino?") ... No eto, na mjestima ta histerija bude zabavna (no ipak je ima malo previse), a zanimljiv dio mi je bio onaj o njenom poslu (autorica je bila sekretarica u vladinoj organizaciji za pomoc prezivjelima i obiteljima nakon 9/11, prije nego sto ju je blog gurnuo u pisce). Zna ona pisati, ali cjelokupni dojam mi je, onak... pomalo pretjeran. Razbibriga, knjiga za plazu... OK.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Margaret Mazzantini "Napokon rođen" - pod dojmom sam, knjiga me dirnula, čitajući imala sam osjećaj da su to moje emocije, moja priča.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Besmrtni život Nicholasa Fleminga- Michael Scott, zna li netko da li je preveden na hrvatski do kraja? Našla sam i pročitala 3 knjige, iako su totalno naivne i za teen populaciju grize me što nemam ostale tri, da je konačno dovršim

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Goran Tribuson - SIVA ZONA
    Tony Parsons - NOVI POČETAK

obe su zanimljive i pitke, nikakve posebne poruke ali uz topli čaj dok vani sniježi - neprocjenjivo!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Elie Wiesel, "Noć". Autor, dobitnik Nobelove nagrade za mir, opisuje osobna iskustva iz koncentracijskih logora. Kao jedini preživjeli iz svoje obitelji bori se s osjećajem krivnje i sjeća na jezive prizore. Potresna knjiga.

Bekrim Sejranović, "Ljepši kraj". Zanimljivo, ironično, duhovito. Pročitala u jednom dahu.

Trenutno čitam "Voda, paučina", Nada Gašić.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj iki prvotno napisa Vidi poruku
    Margaret Mazzantini "Napokon rođen" - pod dojmom sam, knjiga me dirnula, čitajući imala sam osjećaj da su to moje emocije, moja priča.
    Očekivala sam polu-ljubić, polu-dramu, lakše štivo.
    A dobila sam potresnu priču, izuzetan stil pisanja, knjigu koja me je dotaknula, knjigu koja me čak malo i promjenila.
    I bez obzira na sve što znam od prije, Sarajevo nikad neću vidjeti istim očima nakon ove knjige.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pročitala zafonovu marinu
    ok, ali već pomalo sve na isti kalup

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Besmrtni život Nicholasa Fleminga- Michael Scott, zna li netko da li je preveden na hrvatski do kraja? Našla sam i pročitala 3 knjige, iako su totalno naivne i za teen populaciju grize me što nemam ostale tri, da je konačno dovršim
    Ne znam za hrvatski.
    Ali da te priupitam, E (8g3mj i veeeliki ljubitelj Harryja Pottera) je vidjela tu knjigu u knjizari, a kako se Nicholas Flamel spominje u Harryju Potteru, pozeljela ju je procitati... Da li je OK za njen uzrast?

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Indu Sundaresan: "Dvadeseta supruga", http://www.mvinfo.hr/najnovije-knjig....php?ppar=6476
    Tony Parsons: "Muškarac i dječak", vec se pisalo o ovoj knjizi, standardno dobra u njegovom stilu
    Andrea di Robilant: "Ljubav u Mlecima", Venecija u 18.stoljecu i zabranjena ljubav o kojoj saznajemo iz nadenih pisama, interesantno stivo za hladne snjezne dane

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trenutno citam Tima Parksa, "An Italian Education". Odlicna
    Britanac, pisac i profesor, ozenjen za Talijanku, zivi s obitelji (prvo bez djece, pa prvo dijete, pa drugo dijete... mislim da ce imati i trece, ali jos nisam procitala do kraja ) u regiji Veneto, kraj Verone.

Tema knjige je njihov svakidasnji zivot (od sklapanja zivotnog osiguranja, preko kupnje stana, rodjenja djeteta, svi nivoi skolovanja) i njegova razmisljanja o razlici izmedju njegovog vlastitog odgoja i odgoja vlastite djece koja su, eto, ipak Talijani.
    Odlican mu je stil, citam u originalu i uzivam, a sa moje pozicije takodjer ipak strankinje u Italiji koja odgaja buducu malu Talijanku (to mi se cini svakodnevno sve vise i vise ), izuzetno mi je zanimljiva.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Emma Donoghue, "Soba"

Neću uopće opisivati radnju jer se bojim da bi svaka rečenica previše otkrila, ali pročitajte svakako.
    Evo citata sa naslovnice:
    "Soba se čita u jednom dahu. Kad je pročitate i dignete pogled, svijet je naizgled isti, no vi ste se promijenili i taj vas osjećaj još danima prati."

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

John Le Carre: Izdajnik po nasem ukusu
    stari majstor u novom romanu
    jel moram reci da je o-dli-can
    Posljednje uređivanje od emily : 12.02.2012. at 15:41

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo malo domaćih autora.

Ankica Tomić: Naročito ljeti - riječ je o romanu koji je dobio VBZ-ovu nagradu za najbolji neobjavljeni roman, a u kojemu autorica opisuje svoje djetinjstvo od četvrte do osme (devete?) godine, dok je živjela na Braču. Njezino je odrastanje prilično mirno i idilično, u romanu nema neke posebno napete radnje, nego više nostalgična sjećanja na kasne sedamdesete. Budući da je autorica otprilike moje godište (+/- godina-dvije), iako smo odrastale u sasvim različitim obiteljima i sredinama, mnoge sam stvari vrlo živo prepoznala. (I dijelimo isti ukus za crtiće. )

Robert Perišić: Naš čovjek na terenu - vrlo duhovit, pametan i ciničan roman, nepogrešivo smješten u Hrvatsku od prije desetak godina (i danas još uvijek vrlo, vrlo aktualan). Riječ je o novinaru podrijetlom iz jednog manjeg dalmatinskog mjesta koji živi i radi u Zg te, ponukan grižnjom savjesti i osjećajem obaveze prema obitelji, svom bratiću namješta posao dopisnika iz Kuvajta...

Marinko Koščec: Netko Drugi - neobičan roman... Djelomično mi je bio odličan, a djelomično gotovo posve nerazumljiv. Stilski je savršeno izbrušen i imam dojam da ga je autor više pisao za svoju dušu, kao neku vrstu stilske vježbe, nego za čitatelje. U svakom slučaju, njegov "Wonderland", kojeg sam nedavno pročitala, bio mi je puno bolji.

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ante Tomić: Nisam pametan, zbirka kolumni, meni je on genijalan

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hm, previše griješiš za nekoga tko toliko uočava gramatičke i pravopisne pogreške (katkad su tvoje primjedbe opravdane, katkad nisu). Primjerice: "Wonderland", kojeg sam nedavno pročitala; koji imaju brojnije prijevode, su vidljive; smeta me itd.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

počela sam Franzenove Korekcije

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Trenutno se sjetih:

Mulisch, H.: Otkrivanje nebesa
    Seth, V.: Kišni paviljon (1. dio trilogije Prikladan momak)
    Some, P. S.: Afrička inicijacija
    Woolf, V.: Gospodin Benett i gospođa Brown
    Minaev, S.: Ruski party
    Adichie, C. N.: Purpurni hibiskus

Durrell, L.: Aleksandrijski kvartet (1. Justine, 2. Balthazar, 3. Mountolive i 4. Clea) - pročitala prije sto godina, ali mogla bih ponovno!

Možda je već netko stavio link http://www.najboljeknjige.com/

Moram staviti u svoj potpis knjige,čitanje,pisanje

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

danas sam napokon u knjiznici dosla do muskraca koji je mrzio zene i kradljvice knjiga

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Larssonove krimiće već neko vrijeme primjećujem na policama knjižnice (znači, stignu do police prije nego odu nekom na rezervaciju), pa bih iz toga zaključila da navala na njih pomalo jenjava... uostalom, na police su počeli nadirati drugi skandinavski krimići

branka0112 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Po preporuci tanje b mislim, pročitala sam "Otpadnika" s. Jones i jako mi se dopala
    "Oni koji nas spase" - Jena Blumm , također dobra, odnos majke i kćeri na koje je utjecao Drugi svjetski rat u Njemačkoj (na jednu direktno na drugu indirektno)
    Pripremam se na W.Towera "Sve poharano, sve spaljeno" za nju sam dobila dobre preporuke pa javim kako me se dojmila

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni je "Otpadnik" također odličan.

Trenutno čitam "Molitva moje majke", autorica Nafisa Haji.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Larssonove krimiće već neko vrijeme primjećujem na policama knjižnice (znači, stignu do police prije nego odu nekom na rezervaciju), pa bih iz toga zaključila da navala na njih pomalo jenjava... uostalom, na police su počeli nadirati drugi skandinavski krimići
    Točno.

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa da budem iskrena kad je pocela manija za njegovim knjigama ja sam imala neku vrstu predrasude jer nisam ljubiteljica "krimica". Kradljivicu knjiga ganjam odredjeno vrijeme ...MM je gledao film i kaze da je ok a juce vidjeh knjigu u biblioteci 3 komada odjednom. prvih 70tak stranica mi se svidja...vidjet cemo dalje

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Završila upravo Franzenovu "Slobodu", na engleskom. Meni je genijalna. "Korekcije" sam prije par godina isto tako pročitala u dahu, za jedan vikend, nisam izlazila iz sobe u domu dok je nisam završila, a ova mi je još bolja na više razina.
    Sad sam počela Toni Morrison "A Mercy", o crnačkom ropstvu u Americi u 17.stoljeću. Malo mi je konfuzna zasad, nadam se da ću pohvatat konce uskoro.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj momo prvotno napisa Vidi poruku
    pa da budem iskrena kad je pocela manija za njegovim knjigama ja sam imala neku vrstu predrasude jer nisam ljubiteljica "krimica". Kradljivicu knjiga ganjam odredjeno vrijeme ...mm je gledao film i kaze da je ok a juce vidjeh knjigu u biblioteci 3 komada odjednom. Prvih 70tak stranica mi se svidja...vidjet cemo dalje
    ima i film???????????
    Posljednje uređivanje od anchi pp : 17.02.2012. at 08:45

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

anchi sad ka procitam post vidim da nisam bila specificna na brzinu sam pisala pa sam propustila...kradljiovicu sam ganjal duze a muskarce koji mrye zene nisam htjela propusiti kad je vec tu i na nju se odnosi film sorry na nenamjerno dezinformaciji

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ken Follet: Svijet bez kraja.

Prva knjiga je odlična. Još bolja nego Stupovi zemlje. Vidjet ću što će biti do kraja, ali očekujem i dalje zanimljivu priču i povijesne činjenice.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dvije iz braindead literature:

Lindsey Kelk: I Heart New York - chick-lit.

Candace Bushnell: The Carrie Diaries - jos jedan chick-lit. I minus za to sto neke poveznice sa "Sex and the City" serijom nisu koherentne.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

najsretnije dijete u kvartu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ante Tomić: Čudo u Poskokovoj Dragi
    duhovito, ali ne urnebesno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

knjige koje sam citala u zadnjih par mjeseci:

Jung Chang- Divlji labudovi
    Potresna biografija autorice, koja počinje u prošlosti, sa njezinim pradjedom, i životom njezine bake, u Kini. Nevjerojatno kakve stvari su se događale tamo, prije komunizma i u njemu, naprosto ne možeš vjerovati u takvo ispiranje mozga i diktaturu.

John Grogan: Marley i ja
    definitivno knjiga za vlasnike kucnih ljubimaca (i sve ostale naravno), duhovito i toplo..

Nick Hornby: Tresak
    Do sada knjiga N. Hornbyja koja mi se najmanje svidjela. Možda zato što je to ustvari roman za teenagere? Govori o maloljetničkoj trudnoći. Šaljivo-ozbiljno, ozbiljna tema kroz oči klinca kojem se to događa. Nije loše-za čitatelje kojima je namijenjena pretpostavljam

Sue Townsend: Adrian Mole na pragu zrelosti
    Nije mi nešto.... Za prve dvije sam umirala od smijeha, ali očito se ispucala, a i ja sam 20-ak godina starija.... ipak je to knjiga za teenagere. Na tragu stare Townsend je dio dnevnika Margaret Thacher kad je bila teenagerica, tu sam se cerekala..

E. Annie Proulx: Planina Brokeback
    pripovjetka po kojoj je snimljen film (nisam gledala). Koncentrat. U malo stranica i rijeci tako snazno stivo.

Jo Nesbo: Crvendac, Djavolja zvijezda, Nemeza
    odlicni krimici, sjajan pripovjedac, dinamicna radnja
    anti-detektiv, sjajan lik, podsjeca me na Harryja Boscha od M. Connellyja
    trenutno cekam u knjiznici Spasitelja (na rezervaciji)

Ante Tomic: Punoglavci
    Uspomene na jedno ljeto 12-godišnjakinje koja dolazi baki i djedu u mali gradić na praznike, 1975.
    Napisano prema narudžbi Podravke (u par navrata se spominju njihovi proizvod) i to se vidi. navikla sam na puuuno bolje od Tomica

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

"Slast na dnu pite", Alan Bradley

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    Sue Townsend: Adrian Mole na pragu zrelosti
    Nije mi nešto.... Za prve dvije sam umirala od smijeha, ali očito se ispucala, a i ja sam 20-ak godina starija.... ipak je to knjiga za teenagere. Na tragu stare Townsend je dio dnevnika Margaret Thacher kad je bila teenagerica, tu sam se cerekala..
    Emily, probaj dati šansu novijim romanima o Adrianu (ako možeš, čitaj ih redoslijedom kojim su objavljeni). On je u njima odrastao i riječ je o štivu namijenjenom odraslima.

Ja sam čitala sve knjige o njemu neposredno nakon objavljivanja i bile su mi odlične. Ne znam kako bi mi se sad svidjela knjiga o mladom Adrianu, ali ove nove su mi baš dobro sjele.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jos jedan braindead chick-lit, ali malo zanimljiviji sto se mode tice: Carmen Reid, "The Personal Shopper".

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jonathan Tropper:Sad te ostavljam
    Lagano,zabavno ,o svakodnevici tipa kojeg ostavi žena, umre mu otac, sve u isto vrijeme, lik je na dnu...

Baby Boy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Stieg Larsson : "Djevojka koja se igrala s vatrom"

Djevojka koja se igrala vatrom drugi je dio trilogije Millennium. Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist ponovno se nalaze u središtu napete, uzbudljive priče, u kojoj sve počinje okrutnim ubojstvom mladog novinara Millenniuma i njegove djevojke koji se bave istraživanjem traffickinga. Svi tragovi upućuju da je zločin počinila Lisbeth Salander te su se čitava švedska policija i javnost digle na noge kako bi pronašle neprilagođenu djevojku sumnjiva ponašanja s podebljim dosjeom iz psihijatrijske klinike. No ta potraga vodi do mračnih, duboko zakopanih tajni koje otkrivaju kako je i zašto okolina odbacila osamljenu krhku genijalku.
    Stieg Larsson uspio je gotovo nemoguće: napisati nastavak koji je napetiji i kompleksniji od prvog dijela i u njemu iznova na fascinantan način ogoliti skrivene strane društva. Roman Djevojka koja se igrala vatrom potvrdio je da je trilogija Millennium istinska književna i nakladnička senzacija koja s pravom ima desetke milijuna fanova.

Drugi je roman još napetiji i čudesniji od prvoga. Ono što ga čini iznimnim jest autorova vještina vođenja desetaka likova i paralelnih radnji, koja ostavlja bez daha. Larsson je fantastičan pripovjedač.
    The Sunday Times

b>Djevojka koja se igrala vatrom rijetka je pojava - nastavak koji je još bolji od prve knjige. Kombinacija napetog, višeslojnog trilera, tradicionalne policijske istrage i oštrog ispitivanja načina na koji se sustav odnosi prema ranjivim ženama i djeci.
    The Observer

Kao i većina važnih pisaca našega doba Stieg Larsson je prije svega drugog bio majstorski pripovjedač. Mrtav je postao velika zvijezda, a bio je genij.
    Miljenko Jergović

http://www.fraktura.hr/knjige.aspx?knjiga=366
    Posljednje uređivanje od Baby Boy : 03.03.2012. at 16:31 Razlog: zaboravila sam istaknuti naslov

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pročitala tajni dnevnik anne boleyn - robin maxwell
    kraljica elizabeta I. dolazi do tajnog dnevnika svoje majke anne boleyn te otkriva pravu istinu o njenom životu i smrti.

trenutačno čitam tisuću žarkih sunaca - khaled hosseini
    knjiga govori o prijateljstvu dvije žene u afganistanu, borbi za život, ustrajnosti i hrabrosti.
    Posljednje uređivanje od Ayan : 07.03.2012. at 10:40

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Salman Rushdi, "Bijes"

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Salman Rushdi, "Bijes"
    moj najdraži pisac

kako ti se čini?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

cure, imam jedno pitanje u vezi slanja zahtjeva u hzzo... jeli treba napisati još nekakav dopis, u kojem se ukratko sroči sve ili to nije potrebno? za dva tjedna imam termin kod svog dok-a, kada će mi ispuniti zahtjev, pa da znam...
    hvala!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •