Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

knjige koje sam citala u zadnjih par mjeseci:

Jung Chang- Divlji labudovi
    Potresna biografija autorice, koja počinje u prošlosti, sa njezinim pradjedom, i životom njezine bake, u Kini. Nevjerojatno kakve stvari su se događale tamo, prije komunizma i u njemu, naprosto ne možeš vjerovati u takvo ispiranje mozga i diktaturu.

John Grogan: Marley i ja
    definitivno knjiga za vlasnike kucnih ljubimaca (i sve ostale naravno), duhovito i toplo..

Nick Hornby: Tresak
    Do sada knjiga N. Hornbyja koja mi se najmanje svidjela. Možda zato što je to ustvari roman za teenagere? Govori o maloljetničkoj trudnoći. Šaljivo-ozbiljno, ozbiljna tema kroz oči klinca kojem se to događa. Nije loše-za čitatelje kojima je namijenjena pretpostavljam

Sue Townsend: Adrian Mole na pragu zrelosti
    Nije mi nešto.... Za prve dvije sam umirala od smijeha, ali očito se ispucala, a i ja sam 20-ak godina starija.... ipak je to knjiga za teenagere. Na tragu stare Townsend je dio dnevnika Margaret Thacher kad je bila teenagerica, tu sam se cerekala..

E. Annie Proulx: Planina Brokeback
    pripovjetka po kojoj je snimljen film (nisam gledala). Koncentrat. U malo stranica i rijeci tako snazno stivo.

Jo Nesbo: Crvendac, Djavolja zvijezda, Nemeza
    odlicni krimici, sjajan pripovjedac, dinamicna radnja
    anti-detektiv, sjajan lik, podsjeca me na Harryja Boscha od M. Connellyja
    trenutno cekam u knjiznici Spasitelja (na rezervaciji)

Ante Tomic: Punoglavci
    Uspomene na jedno ljeto 12-godišnjakinje koja dolazi baki i djedu u mali gradić na praznike, 1975.
    Napisano prema narudžbi Podravke (u par navrata se spominju njihovi proizvod) i to se vidi. navikla sam na puuuno bolje od Tomica

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    Sue Townsend: Adrian Mole na pragu zrelosti
    Nije mi nešto.... Za prve dvije sam umirala od smijeha, ali očito se ispucala, a i ja sam 20-ak godina starija.... ipak je to knjiga za teenagere. Na tragu stare Townsend je dio dnevnika Margaret Thacher kad je bila teenagerica, tu sam se cerekala..
    Emily, probaj dati šansu novijim romanima o Adrianu (ako možeš, čitaj ih redoslijedom kojim su objavljeni). On je u njima odrastao i riječ je o štivu namijenjenom odraslima.

Ja sam čitala sve knjige o njemu neposredno nakon objavljivanja i bile su mi odlične. Ne znam kako bi mi se sad svidjela knjiga o mladom Adrianu, ali ove nove su mi baš dobro sjele.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •