Ja baš nešto nisam u trendu s čitanjem, od knjiga iz par zadnjih stranica ove teme pročitala sam čini mi se samo A. Tomića. Ja zapravo imam nekih desetak omiljenih knjiga kojima se uvijek vraćam, između njih čitam što mi dođe pod ruku. Evo nekih "mojih knjiga" koje sam pročitala najmanje dvaput:

Gabriel Garcia Marquez - "Sto godina samoće"
Predivan roman, svaki put kada ga čitam osjetim istu "čaroliju" i čitat ću ga opet. Ovaj roman je glavni razlog zbog kojeg je Marquez dobio Nobelovu nagradu, inače je moj omiljeni pisac.

Isaac Bashevis Singer - "Rob"
Prekrasna ljubavna priča. Iako je njegov roman "Neprijatelji, priča o ljubavi" proglašen jednom od najljepših ljubavnih priča - meni je "Rob" ipak bolji.

Slobodan Selenić - "Očevi i oci"
Radnja romana je smještena u Srbiji u 2. svjetskom ratu. Meni jako dojmljiva i tužna knjiga, pred kraj su mi potekle suze iako uopće nisam plačljiva. Toplo preporučujem svima.

Howard C. Cutler - Dalai Lama - "Umijeće postizanja sreće"
Knjiga je pisana u formi intervjua, ovu knjigu čitam kada se malo pogubim u ovim ludim vremenima, pa me Dalai Lama podsjeti na stvari koje su zaista bitne u životu. Knjiga na mene djeluje smirujuće, predobra je.