-
Nakon "Avalon Saga: Lady of Avalon", procitala sam i "The Mists of Avalon" (sasvim drukcija slika na kralja Artura, zanimljivo za one koji vole povijesno-fantasy stil, i zasad mi je najbolja iz cijele sage), a trenutno sam na zadnjem dijelu Avalon Sage - "Ancestors of Avalon" (koja bi kronoloski trebala biti prva knjiga: propast Atlantide i dolazak prezivjelih na britansko otocje... Zanimljiva razbibriga).
Tim Parks, zbirka prica "Adultery and other Diversions" - sasvim solidna, nekoliko prica me ostavilo ravnodusnom, a nekoliko njih su zaista odlicne, stoga preporuke.
Amy Ferris, "Marrying George Clooney" - zapravo sam ocekivala pitku razbibrigu (talijanski prijevod nije uopce dodao drugi dio naslova, "Confessions from a Midlife Crisis"), a procitala tekst u vidu povezanih pricica (djeluje mi kao da je izvuceno iz bloga) o menopauzi. Pocela sam citati s osjecajem razocaranja (bas sam bila spremna za vikend-citanje chick-lita
) i mislju da vratim knjigu neprocitanu i ponovo ju uzmem kad i ja upadnem u to zivotno razdoblje (ipak se osjecam premlada za takvo nesto, LOL), da bih ju na kraju ipak zavrsila... I definitivno cu je ponovno procitati za kojih 10-ak godina (LOL).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma