Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj anchi pp prvotno napisa Vidi poruku
    Kupila moja prijateljica neki dan, pročilata desetak stranica i ostala osupnuta lošom kvalitetom pisanja (ili prijevoda, ne zna sigurno). Zaključila je da knjiga ne valja, ali je marketing odradio svoje.
    Ja sam izdržala do 85. strane. Dala sam knjizi šansu, ali dalje nisam mogla. Ne valja. Za moj ukus. Otišla je s mm u London. Možda će njemu pasati, samom u hotelu...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam izdržala do 85. strane. Dala sam knjizi šansu, ali dalje nisam mogla. Ne valja. Za moj ukus.
    i ja sam odustala negdje oko stotke.
    međutim, do kraja sam pročitala Pijev život. duhovit i napet roman, koji preporučam, iako ima manjkavosti.
    pomalo nedosljedan, ali prilično uspješan pripovjedač, Yann Martel u tom romanu donosi priču o dječaku-borodolomcu. knjiga propituje odnos čovjeka i životinje te koliko je čovjek zapravo životinja, inteligentna i sposobna gaziti različite granice kada se bori za opstanak.

film snimljen prema knjizi upravo je došao u hrvatska kina.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pijev zivot mi je bio dobar do pred kraj, al me sam kraj razocarao. I to mi nekako cijelu knjigu pokvarilo. Fenomenalan mi je kraj knjige Ljubav u doba kolere. A najbolji zavrsetak uopce mi je onaj filma Zivot drugih ljudi, 'nein, das ist fur mich'

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Pijev zivot mi je bio dobar do pred kraj, al me sam kraj razocarao. I to mi nekako cijelu knjigu pokvarilo.
    meni kraj nije ništa pokvario. upravo suprotno.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam izdržala do 85. strane. Dala sam knjizi šansu, ali dalje nisam mogla. Ne valja. Za moj ukus. Otišla je s mm u London. Možda će njemu pasati, samom u hotelu...

Glede knjige, vidim da je na top listi najprodavanijih knjiga Pola ure kulture na premoćnom prvom mjestu, sa više od 700 prodani primjeraka u odabranim knjižarama, a sve ostale su sa 100 i nešto ...
    Marketing vlada ...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovdje ih reklamiraju na TV-u

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •