Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Imam Kindle, obožavam ga, to mi je valjda najdraži predmet.

Čitam sad "Nevin čovjek", to mi je prva McEwanova. Možda ste mi ovdje prenapuhali očekivanja, u redu je, ali ne padam sa stolice. Kakva je u usporedbi s drugim njegovim knjigama?
    nemam Kindle, ali dijelim tvoje neoduševljenje McEwanom
    sve mi je bilo neugodno to napisati, mislila sam da sam jedina na ovom forumu kojoj se nije svidio, jerbo ga svi nešto uzdižu u nebesa...
    uzela sam prvo "Na plaži Chesil", zanimljivi protagonisti, student povijesti, violinistica, učinilo mi se na prvu zanimljivim... jedva sam pročitala do kraja čekajući da se nešto "zbude"...
    okej, mislila sam da mi iz x razloga knjiga "nije legla"...
    onda sam uzela "Trajnu ljubav", ali avaj...
    ne znam zašto, ali meni iz njegovih knjiga ne izbija ništa drugo doli seksualna frustracija...

tako da mislim da sam s McEwanom završila.

ali možda započnem s Kindle-om!

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Forka, pročitaj Okajanje, možda će ti se ta McEwanova knjiga dopasti. Subota je isto odlična.
    Istina, McEwan zna biti poprilično mračan, ali ja obožavam njegov stil i način pripovijedanja.
    Prvo sam pročitala Na plaži Chesil i nije me se dojmila. Pa sam mu dala šansu i pročitala još par njegovih knjiga i sve su mi se jako svidjele.
    Trajnu ljubav nisam čitala.
    Posljednje uređivanje od laumi : 04.04.2013. at 09:15

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    nemam Kindle, ali dijelim tvoje neoduševljenje McEwanom
    sve mi je bilo neugodno to napisati, mislila sam da sam jedina na ovom forumu kojoj se nije svidio, jerbo ga svi nešto uzdižu u nebesa...
    uzela sam prvo "Na plaži Chesil", zanimljivi protagonisti, student povijesti, violinistica, učinilo mi se na prvu zanimljivim... jedva sam pročitala do kraja čekajući da se nešto "zbude"...
    okej, mislila sam da mi iz x razloga knjiga "nije legla"...
    onda sam uzela "Trajnu ljubav", ali avaj...
    ne znam zašto, ali meni iz njegovih knjiga ne izbija ništa drugo doli seksualna frustracija...
    tako da mislim da sam s McEwanom završila.
    Ja sam počela Solar, tek sam krenula pa nemam još neku sliku. Sad sam vidjela poruku od laumi, možda da ipak probam Okajavanje prvo. Čitat ću ga još, nije meni to bilo loše, samo sam više očekivala i nemam onu potrebu čitati sve po redu.

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    U Forkinom tonu, da pitam: sinoć sam pročitala pedesetak stranica Cloud Atlasa.
    Recite mi, mijenja li se stil kasnije?
    Jer, dugo već nisam imala u rukama toliko iritantnu knjigu
    Pa samo da znam, isplati li mi se mučiti ili ne.

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam čitala tu knjigu imala sam dojam da su pisale tri različite osobe
    Da, nisam zapravo napisala ništa, htjela sam s ovim reći da se mijenja i da se meni isplatilo proći to prvo poglavlje s kojim sam se isto mučila. Ali za razliku od Anchi pp, mislim da je meni futuristički dio bio najdraži.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •