Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

počela sam Ljubavni život Zeruye Shalev
    već mi se sviđa

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nedavno sam pročitala najnoviju knjižicu Ede Popovića "U Velebitu". Kažem "knjižicu" jer se brzo čita, ne zbog potcjenjivanja

Tematski, nastavlja se na njegovo ranije djelo "Priručnik za hodače", ali je puno bolja. "Priručnik" mi je bio bezveze knjiga - osim dijelova posvećenih Velebitu. Ovdje je cijelu knjigu napisao o Velebitu, povezao s bilješkama Miroslava Hirtza iz 20-tih godina prošlog stoljeća, uz dosta fotografija - starih i novih, sve skupa je puno zanimljivije i ostavlja bolji dojam.
    Doduše, još uvijek ima filozofskih natruha koje mi se čine banalnima i nepotrebnima, ali u podnošljivoj količini.
    U svakom slučaju - tko voli Velebit, svidjet će mu se

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nedavno sam pročitala najnoviju knjižicu Ede Popovića "U Velebitu". Kažem "knjižicu" jer se brzo čita, ne zbog potcjenjivanja

Tematski, nastavlja se na njegovo ranije djelo "Priručnik za hodače", ali je puno bolja. "Priručnik" mi je bio bezveze knjiga - osim dijelova posvećenih Velebitu. Ovdje je cijelu knjigu napisao o Velebitu, povezao s bilješkama Miroslava Hirtza iz 20-tih godina prošlog stoljeća, uz dosta fotografija - starih i novih, sve skupa je puno zanimljivije i ostavlja bolji dojam.
    Doduše, još uvijek ima filozofskih natruha koje mi se čine banalnima i nepotrebnima, ali u podnošljivoj količini.
    U svakom slučaju - tko voli Velebit, svidjet će mu se
    onda je to nešto za MM-a

hvala na preporuci!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •