Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Matilde Asensi, "Osveta u Sevilji" - banalno, preskocite.

Sad citam Jennifer Weiner, "Little Earthquakes" - svidja mi se. Posebno mi se svidja kako je svaka od likova zeljela i dozivljela vlastiti porod, Becky me je svojom pricom na puno Roda (i samu sebe u trudnickoj fazi) podsjetila.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Sad citam Jennifer Weiner, "Little Earthquakes" - svidja mi se. Posebno mi se svidja kako je svaka od likova zeljela i dozivljela vlastiti porod, Becky me je svojom pricom na puno Roda (i samu sebe u trudnickoj fazi) podsjetila.
    Nakon sto sam ju procitala, potvrdjujem prvi dojam, ova knjiga me je bas ugodno iznenadila.

Nadalje: Ken Follet, "The Third Twin" - thriller, OK je ali uzasno predvidljiv, cita se (pre)brzo i otpocetka vec znas u cemu je stos. Palac dolje.

Upravo citam India Knight, "Don't You Want Me?" - nemojte se obeshrabriti bezveznim naslovom, apsolutno je prihvatljiva kao zabavan chick-lit, na mjestima me je dobro nasmijala.
    Posljednje uređivanje od Elly : 16.08.2013. at 22:38

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da se i ja priključim.. Trenutno čitam Sigmunda Freuda: 'Uvod u psihoanalizu', Ivu Andrića: 'Priča o vezirovu slonu' i Eshila 'Okovani Prometej'.. Uvijek čitam tri knjige istovremeno, jednu kao glavnu a ostalo za odmor od nje.. Totalna zbrka trenutno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •