Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

jeste li se već dotakle Pjesme leda i vatre?

konačno sam nabavila knjigu 1. od ukupno 5 napisanih, 7 ih se planira izdati.

prema tim knjigama snimljena je HBO svjetski popularna serija Game of thrones koja se i dalje snima kod nas u Dubrovniku. bit će uskoro prikazane na HRT-u, jeee

jučer sam dakle počela čitat 1. knjigu Igra prijestolja i jedva je ispuštam iz ruku...

ima li ovdje fanova?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    jeste li se već dotakle Pjesme leda i vatre?
    ima li ovdje fanova?
    Da dotakle, i da ima li fanova
    Vrati se malo unatrag s postovima, pisale smo... svasta.
    (P.S. ja cekam li cekam da mi stigne zadnji dio 5. knjige (ukratko, u Italiji je svaka knjiga podijeljena u barem 2 ili 3 dijela, zadnja izdana je podijeljena u 3 dijela i ja cekam da mi dodje taj, 5/3. dio)).knji

Na ljetovanju sam slabo citala, previse nam je bilo dobro i nije mi ostalo vremena za citanje. No, uspjela sam procitati Paolu Mastrocola, "Loptice kruha" ("Palline di pane" u originalu, ne znam da li je izdata i kod nas). Ne bih ju preporucila dalje: po sazetku mi se cinila mozebitno zanimljiva, pobrala je i neke nagrade, medjutim stil pisanja mi se nimalo ne svidja (OK, u principu bas i nisam ljubitelj toka misli, osim kod Faulknera) i opcenito mi se nije dopala ni tema ni glavni lik. Srecom je kratka, pa sam, eto, izgurala do kraja.

Sad zavrsavam Folleta, "The Pillars of the Earth" (sinoc ju doslovce nisam mogla ispustiti iz ruku!), a upravo sam isla na stranice biblioteke pogledati koliko cu jos morati cekati na Martina, i vidjela da mi je stigla i ceka me "Bring Up the Bodies" od Hillary Mantel (2. dio trilogije o Cromwellu) - joj, jedva cekam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •