Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne znam što čitati. Upravo sam završila Dimljenu haringu bez senfa, treću knjigu o djevojčici-detektivki Flaviji de Luce koju sam čitala jer imam OKP kad se radi o knjigama pa uvijek posegnem za knjigom koja je nastavak neke koju sam čitala ili ima iste likove i setting.
    A i čitati stignem samo u krevetu prije spavanja što se svodi na par stranica dnevno napola spavajući pa mi se zna desiti da se pogubim i u jednostavnoj fabuli.
    Čitam sve one naslove na temi o knjigama života, ali mi se čini da bi bilo uludo potrošiti neki tako dobar naslov s obzirom kako čitam. Mislim da mi se već desilo da neku knjigu koja bi me inače oborila ne doživim intenzivnije baš zbog ovog rastezanja i slabe koncentracije.
    Pa bi mi trebalo nešto light.
    Možete li mi što preporučiti?

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam što čitati. Upravo sam završila Dimljenu haringu bez senfa, treću knjigu o djevojčici-detektivki Flaviji de Luce koju sam čitala jer imam OKP kad se radi o knjigama pa uvijek posegnem za knjigom koja je nastavak neke koju sam čitala ili ima iste likove i setting.
    A i čitati stignem samo u krevetu prije spavanja što se svodi na par stranica dnevno napola spavajući pa mi se zna desiti da se pogubim i u jednostavnoj fabuli.
    Čitam sve one naslove na temi o knjigama života, ali mi se čini da bi bilo uludo potrošiti neki tako dobar naslov s obzirom kako čitam. Mislim da mi se već desilo da neku knjigu koja bi me inače oborila ne doživim intenzivnije baš zbog ovog rastezanja i slabe koncentracije.
    Pa bi mi trebalo nešto light.
    Možete li mi što preporučiti?
    Procitala sam ju prije dosta godina, tako da se sada ne sjecam detalja, ali bila mi je lagana i zabavna.
    French Women don't get fat. Mireille Guiliano. Evo i na hrvatskom:
    http://www.superknjizara.hr/index.ph...d_knjiga=21683

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •