Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
Nakon A tale of Love and Darkness, u par dana sam procitala Muz i Zena od Zeruya Shalev. To mi je nakon dugo dugo dugo vremena (godina) knjiga na hrvatskom. Bila je jeftinija od casopisa na kiosku pa sam ju kupila. Pristojno napisana,ali mi je cijela nekako neuvjerljiva. Nemojte me krivo shvatiti, mozda i postoje parovi koji su tako emotivni, burni, da ne velim na granici histerije i sa ucestalijim i snaznijim promjenama raspolozenja nego sto ih ima moja mama (u klimakteriju ), ali meni je tesko bilo povjerovati u puno toga. Mislim, kako netko danas moze imati oduzete noge a sutra biti slijep, a prekosutra otputovati na drugi kraj svijeta fizicki potpuno zdrav???
Kod njega je bolest bila na psihičkoj, a ne na fizičkoj bazi, od početka je to naglašeno pa mi se onda ni ovakav razvoj nije činio nemoguć.
Svejedno, da sam pročitala samo ovu njenu knjigu, ne bih se toliko oduševila Zeruyom Shalev, ali Kasna obitelj mi je vrh vrhova, totalno me pridobila.
Mislim da za Zeruyu moraš biti barem malo iracionalan, ili imati razumijevanja za takve