Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trenutno citam Sue Townsend, Adrian Mole: The Cappuccino Years. Sretna k'o Peppa Pig sto sam ju nasla na engleskom (i zao mi sto nemaju The Prostrate Years ni na engleskom ni na talijanskom, bas sam ju stavila na wish listu).

Nego, imate li nekakvih knjiznih zelja i planova za citanje preko BiNG praznika?
    Pocela sam razmisljati o tome sto bih preko praznika zeljela procitati i mentalno si sastavljati listu... Zasad su mi na pameti Solar, Cloud Atlas i Otmjenost jeza (ali mislim priremiti jos toga) ....
    Vi?
    Posljednje uređivanje od Elly : 16.11.2013. at 17:33

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, imate li nekakvih knjiznih zelja i planova za citanje preko BiNG praznika?
    Pocela sam razmisljati o tome sto bih preko praznika zeljela procitati i mentalno si sastavljati listu... Zasad su mi na pameti Solar, Cloud Atlas i Otmjenost jeza (ali mislim priremiti jos toga) ....
    Vi?
    Nije mi stiglo nista od toga (preduga lista cekanja), pa sam nabavila alternativu: Ken Follet, "Word Without End", Zadie Smith: ("On Beauty", "White Teeth" i "NW"), Alan Bennet: "The Uncommon Reader" i Grishama ("The Professionist").

MalaRiba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nije mi stiglo nista od toga (preduga lista cekanja), pa sam nabavila alternativu: Ken Follet, "Word Without End

World without end, čitak, zanimljiv, meni malo predvidljiv, ok za čitati pod dekicom.

Završila trilogiju Igara gladi na eng....treći dio me iznenadio, ne obratima, već atmsferom, stalno sam se brinula za Katniss, čak više no u prvom dijelu.

Sad čitam Predivna stvorenja, jaaaaaako za tinejdžere, ali baš me briga, opušta me

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i Grishama
    Nesto zbrzah, Grishamovove su "The Testament" i "The Rainmaker".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •