Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ponovo čitam Snježnicu i Tajnu lepezu, imam ju na svojim policama, definitivno mi je to najdraža knjiga. A u njoj nema nimalo dragosti, već puno bolnosti i tuge, kinesko podvezivanje stopala, prestrašno. Ali i snažni ženski duh.

Maloprije sam posudila Darkroom i Naš čovjek na terenu. Za Jegericu očekujem da bude na nivou, ali za Perišića ne znam što bih očekivala, jer ga do sada nisam čitala. Što kažete?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Naš čovjek na terenu. Za Jegericu očekujem da bude na nivou, ali za Perišića ne znam što bih očekivala, jer ga do sada nisam čitala. Što kažete?
    Mene je jako, jako, JAKO ugodno iznenadio. Naš čovjek na terenu je duhovita, autoironična, inteligentna knjiga (khm, sad mi se čini da ju je i Frentzen tako opisao ), a opis našeg mentaliteta je genijalan.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je jako, jako, JAKO ugodno iznenadio. Naš čovjek na terenu je duhovita, autoironična, inteligentna knjiga (khm, sad mi se čini da ju je i Frentzen tako opisao ), a opis našeg mentaliteta je genijalan.
    Zvuči obećavajuće. Prvo ću Darkrooom, tanja je pa se bacam na Našeg

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Maloprije sam posudila Darkroom i Naš čovjek na terenu. Za Jegericu očekujem da bude na nivou, ali za Perišića ne znam što bih očekivala, jer ga do sada nisam čitala.
    Pročitala obje u jednom dahu. Dobro, u dva daha, ipak su bile dvije knjige

Oduševljena sam i jednom i drugom! Naš čovjek na terenu je genijalna knjiga, a pretpostavljam da sam ja među malobrojnima koji nisu pročitali Darkroom pa ju ne trebam posebno hvaliti. Ipak, za one koji ju nisu pročitali, preporuka, lagana, duhovita, na momente sjetna knjiga pisana u obliku dnevnika, anegdota, razbacanih sjećanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •