Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam oduševljena serijama i filmovima snimljenim po njenim knjigama, a knjigama manje, premda je povremeno jako duhovita.
    Ali u globalu, dosadno štivo.
    Skoro pa isto vrijedi i za sestre Bronte, premda mi Orkanski visovi nikad nisu bili dragi niti u TV formatu.
    ali zato Jane Eyre

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bila u knjižnici nakon poduže stanke, ali nisam našla baš ništa sa "spiska" (preporuke s ovog topica). Uzela sam Intimu od Hanifa Kureishia - sjetila sam se da sam prije par godina čitala Budu iz predgrađa od istoga autora i da mi se baš svidjela. No, Intima mi nije legla, bila mi je povremeno dosadna, povremeno me živcirala i na kraju sam bila sretna što je barem kratka . Nakon nje, Buddha u potkrovlju Julie Otsuka - izvrsno djelo (osvojila me iako nisam željela niti sam se psihički spremila na tako tešku temu). Sinoć sam započela Laura nije samo anegdota J. Matanović - sviđa mi se jako njezin stil pisanja. Čeka me još Hotel Zagorje (nisu imali 100% pamuk pa mi je knjižničarka preporučila ovu).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Bila u knjižnici nakon poduže stanke, ali nisam našla baš ništa sa "spiska" (preporuke s ovog topica). Uzela sam Intimu od Hanifa Kureishia - sjetila sam se da sam prije par godina čitala Budu iz predgrađa od istoga autora i da mi se baš svidjela. No, Intima mi nije legla, bila mi je povremeno dosadna, povremeno me živcirala i na kraju sam bila sretna što je barem kratka . Nakon nje, Buddha u potkrovlju Julie Otsuka - izvrsno djelo (osvojila me iako nisam željela niti sam se psihički spremila na tako tešku temu). Sinoć sam započela Laura nije samo anegdota J. Matanović - sviđa mi se jako njezin stil pisanja. Čeka me još Hotel Zagorje (nisu imali 100% pamuk pa mi je knjižničarka preporučila ovu).
    Sjećam se da sam i ja nakon Bude uzela Intimu, ali prijevod je bio toliko loš da je knjiga bila nečitka. Izdavač Celeber. Iako je toliko godina prošlo, još zazirem od uzimanja tih izdanja s police. Toliko je bilo gadno.

Ja sam dokrajčila cijeli serijal Jo Nesboa o inspektoru Holeu. I Politi, na engleskom, jer još nema hrvatskog prijevoda. Jedva našla al vrijedilo je. Ima jedna odlična recenzija te knjige, kaže da se zaplet izvrće ko Moebiusova vrpca. Vjerojatno nema boljeg opisa. Uživala sam ko prase u prehladi čitajući stvarno odlične krimiće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •