Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
Bila u knjižnici nakon poduže stanke, ali nisam našla baš ništa sa "spiska" (preporuke s ovog topica). Uzela sam Intimu od Hanifa Kureishia - sjetila sam se da sam prije par godina čitala Budu iz predgrađa od istoga autora i da mi se baš svidjela. No, Intima mi nije legla, bila mi je povremeno dosadna, povremeno me živcirala i na kraju sam bila sretna što je barem kratka . Nakon nje, Buddha u potkrovlju Julie Otsuka - izvrsno djelo (osvojila me iako nisam željela niti sam se psihički spremila na tako tešku temu). Sinoć sam započela Laura nije samo anegdota J. Matanović - sviđa mi se jako njezin stil pisanja. Čeka me još Hotel Zagorje (nisu imali 100% pamuk pa mi je knjižničarka preporučila ovu).
Sjećam se da sam i ja nakon Bude uzela Intimu, ali prijevod je bio toliko loš da je knjiga bila nečitka. Izdavač Celeber. Iako je toliko godina prošlo, još zazirem od uzimanja tih izdanja s police. Toliko je bilo gadno.

Ja sam dokrajčila cijeli serijal Jo Nesboa o inspektoru Holeu. I Politi, na engleskom, jer još nema hrvatskog prijevoda. Jedva našla al vrijedilo je. Ima jedna odlična recenzija te knjige, kaže da se zaplet izvrće ko Moebiusova vrpca. Vjerojatno nema boljeg opisa. Uživala sam ko prase u prehladi čitajući stvarno odlične krimiće.