Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Pročitao MM prvo poglavlje knjige (u kojem se vrlo naturalistički opisuje porod) i komentira "Sad mi je jasno zašto je ova knjiga popularna na Rodi"

Inače, mene je knjiga potpuno obuzela tek negdje oko sredine, prije toga jedva sam se nekako probijala kroz stranice, teškom mukom. Čisto da znaš, za slučaj da ti bude kao meni .
    Ma ne može meni David Mitchell biti težak , obožavam njegove knjige. Atlas oblaka mi spada u top 5 knjiga ikad.

Anci, čitam The Love of a Good Woman. Već je neko vrijeme imam doma, ali su mi u međuvremenu uletile neke druge knjige.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A i Lodgeove "Misli" su isto izvrstan roman. Nego, što još njegovog ima u HR, osim "Razmjene"?

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni je to bio prvi susret s Mitchellom i trebalo mi je ad se naviknem na taj njegov stil - nekako kao da te pisac ne vodi kroz radnju nego on opisuje različite situacije iz perspektive raznih likova (a likova ko u priči...), a ti moraš to povezivati i slagati u priču. Može netko reći - pa tako je uvijek, ali meni je to u ovoj knjizi bilo baš nekako naglašeno (a možda je i samo do tematike s kojom nisam baš na ti, ne znam...).
    Posljednje uređivanje od Kanga : 25.05.2015. at 15:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •