Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vidi ih. U to ime, dok sam rođakinji kupovala nekidan krimiće od Nesboa na kiosku (ni to nije za mene, ja sam očito jako kritične i čudna čitačica), reče mi teta na kisoku da im kao ludi idu erotski romani - tako da cure, štiva očito ima - vidi se da je ljeto.

Pri kraju sam Buddhe u potkrovlju. Pisana zanimljivo (u 1.mn.) u ime japanskih nevjesta koje su došle živjeti i udati se u Americi. Pitko, dirljivo, intimno, žalosno i zanimljivo. O snovima, bolima, željama žena i djevojaka koje život nije mazio, razočarenjima, snazi, djeci, teškim poslovima...... preporuka. Čekaju me Nova finska gramatika i Kratka teorija putovanja i jedna pustinja. Što sam ulovila s police za preporuke i tanko - moram se paralelno loviti stručne literature pa da se ne uživljavam previše.
    Posljednje uređivanje od palčica : 20.07.2015. at 16:20

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Vidi ih. U to ime, dok sam rođakinji kupovala nekidan krimiće od Nesboa na kiosku (ni to nije za mene, ja sam očito jako kritične i čudna čitačica), reče mi teta na kisoku da im kao ludi idu erotski romani - tako da cure, štiva očito ima - vidi se da je ljeto.

Pri kraju sam Buddhe u potkrovlju. Pisana zanimljivo (u 1.mn.) u ime japanskih nevjesta koje su došle živjeti i udati se u Americi. Pitko, dirljivo, intimno, žalosno i zanimljivo. O snovima, bolima, željama žena i djevojaka koje život nije mazio, razočarenjima, snazi, djeci, teškim poslovima...... preporuka. Čekaju me Nova finska gramatika i Kratka teorija putovanja i jedna pustinja. Što sam ulovila s police za preporuke i tanko - moram se paralelno loviti stručne literature pa da se ne uživljavam previše.
    Joooj, ja sam nabasala na roman Sylvie Day u knjižnici - mislim da se zove "U tebi" - stvarno me se nije dojmilo. Radnja plitka, seks prosječan. Ali knjige imaju manu - nisam ih ja napisala, pa netko drugi time zarađuje pare, he he he ...

Sjetila sam se toga sada jer sam ih nedavno vidjela u kvartovskom dućanu u velikoj košari. Ali stvarno nemam preporuku.

Btw. Nesbo me se isto nije dojmio (Crvendać)

* * *

Trenutno čitam krimić Karin Slaughter (Krhotine) ali nisam od početka prokužila da su knjige vezanog sadržaja pa sam čitala drugu i treću, pa tek onda našla prvu... ali nije bitno je funkcioniraju i svaka za sebe. Zgodno nezahtjevno štivo za ljeto.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Trenutno čitam krimić Karin Slaughter (Krhotine) ali nisam od početka prokužila da su knjige vezanog sadržaja pa sam čitala drugu i treću, pa tek onda našla prvu... ali nije bitno je funkcioniraju i svaka za sebe. Zgodno nezahtjevno štivo za ljeto.

Ne čitam krimiće (osim što sam iščitala cijelu Millenium trilogiju ), ali si me ovim naslovom podsjetila na prepredivnu knjigu koju sam davno čitala, zove se također Krhotine Željke Čorak...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •