Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
Vidi ih. U to ime, dok sam rođakinji kupovala nekidan krimiće od Nesboa na kiosku (ni to nije za mene, ja sam očito jako kritične i čudna čitačica), reče mi teta na kisoku da im kao ludi idu erotski romani - tako da cure, štiva očito ima - vidi se da je ljeto.

Pri kraju sam Buddhe u potkrovlju. Pisana zanimljivo (u 1.mn.) u ime japanskih nevjesta koje su došle živjeti i udati se u Americi. Pitko, dirljivo, intimno, žalosno i zanimljivo. O snovima, bolima, željama žena i djevojaka koje život nije mazio, razočarenjima, snazi, djeci, teškim poslovima...... preporuka. Čekaju me Nova finska gramatika i Kratka teorija putovanja i jedna pustinja. Što sam ulovila s police za preporuke i tanko - moram se paralelno loviti stručne literature pa da se ne uživljavam previše.
Joooj, ja sam nabasala na roman Sylvie Day u knjižnici - mislim da se zove "U tebi" - stvarno me se nije dojmilo. Radnja plitka, seks prosječan. Ali knjige imaju manu - nisam ih ja napisala, pa netko drugi time zarađuje pare, he he he ...

Sjetila sam se toga sada jer sam ih nedavno vidjela u kvartovskom dućanu u velikoj košari. Ali stvarno nemam preporuku.

Btw. Nesbo me se isto nije dojmio (Crvendać)

* * *

Trenutno čitam krimić Karin Slaughter (Krhotine) ali nisam od početka prokužila da su knjige vezanog sadržaja pa sam čitala drugu i treću, pa tek onda našla prvu... ali nije bitno je funkcioniraju i svaka za sebe. Zgodno nezahtjevno štivo za ljeto.