Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam od Jelinek citala Pijanisticu, bas mi je bila potresna. I svidjela mi se, al stvarno nije za svakoga.
    Imam doma Falis mi, trebala bih ju ovaj tjedan vratiti a sve me strah pocet ju citat...ne znam mogu li ja to podnijeti. Prije par mjeseci smo mm i ja za razbibrigu upalili World war Z i nisam ga mogla gledat, kad sam vidjela onu djecu u opasnosti. nisam ni Mamurluk mogla pogledati do kraja, ona ostavljena beba me izludila!
    Moj ti je savjet nemoj čitat, dio je i o bolesti djeteta (žensko, 6 godina, završava loše) i ja sam tu stala, možda budem mogla kad moje dijete bude neke druge dobi, znam da su to praznovjerja, ali ja sam se previše mogla tu poistovjetiti... možda ne pročitam nikad (a, pazi, zbog preporuka sam je naručila sebi kao božićni poklon i toliko me uznemirila da je ošla u stari papir jer mi ju je bilo žao pokloniti dalje - svi moji kontakti su žene s djecom u sličnoj dobi, a muški kontakti ne dolaze u obzir za takvu vrst literature).

Vezano za Jelinek - isto sam se pitala (kako je dobila Nobela), ali to je jedina knjiga koju sam čitala. Primarni osjećaj je bio - ko je tu lud - i išla sam između "jadna žena, jel' ona zdrava"/"ide mi na živce! (autorica) kad tako doživljava svijet". Nisam je dalje guglala.. možda budem ovih dana, sad kad je se sjetim.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.08.2015. at 11:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •