Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tanja, bas sam se pitala tko je ta znanstvenica i zasto je uopce spomenuta u romanu. Mislila sam da ce imati nekakav utjecaj na tijek radnje ili na likove, na kraju mi uopce nije bila jasna njena uloga.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja, bas sam se pitala tko je ta znanstvenica i zasto je uopce spomenuta u romanu. Mislila sam da ce imati nekakav utjecaj na tijek radnje ili na likove, na kraju mi uopce nije bila jasna njena uloga.
    Bračni zaplet još nisam pročitala, ali čini mi se kao da Eugenides ima potrebu malo objasniti i znanstvenu stranu neke priče, jer tako i u Srednjem spolu malo više pažnje poklanja onom liječniku u NY kod kojeg je Caliope bila na pregledu, objašnjava njegov utjecaj i područje zanimanja. Poslije sam pročitala također da je taj lik inspiriran stvarnim doktorom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno za dočaravanje atmosfere i kao kontrast ostalim kompetitivnim znanstvenicima u istom laboratoriju. I da ukaže na neravnopravan položaj žena čak i u to "napredno" vrijeme. Pretpostavljam da je to, ne vidim joj drugu funkciju.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne znam jesam li već napisala ili ne, pročitala sam Četiri godišnja doba Nikole Batušića.
    Meni se svidjela, onak' je retro, nostalgična, s tim mladenačkim putovanjima iz ondašnje Juge u inozemstvo, sa nekim danas poznatim facama, s ljubavlju prema umjetnosti i glazbi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •