Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Preporučam Roberta Perišića "Područje bez signala" - meni odlično.
    Baš sam ga neki dan donijela iz knjižnice, počela čitati, ali nekako mi je spor tempo i nije mi baš išlo Pa sam se prebacila na drugi knjižnični ulov istog dana, roman Sofi Oksanen "Kad su golubice nestale". Znači, kažeš da je Perišić dobar, da mu dam još jednu šansu (dok nisam zaboravila tih par poglavlja)?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam ga neki dan donijela iz knjižnice, počela čitati, ali nekako mi je spor tempo i nije mi baš išlo Pa sam se prebacila na drugi knjižnični ulov istog dana, roman Sofi Oksanen "Kad su golubice nestale". Znači, kažeš da je Perišić dobar, da mu dam još jednu šansu (dok nisam zaboravila tih par poglavlja)?
    Spor ? Meni nije, a mene moji Dalmoši, u gradu di se pozdravljaju sa "Pomalo!" pogrdno zovu "Strilica" . Zezam se, daj mu šansu, meni je izvrstan, nahvalila ga i kritika naša. Genijalna mi je jedna fora sa zamišljanjem slike "Dolazak investitora", urezat će mi se kao neki Huxleyjevi dijelovi. Ali, ja ti nisam pristalica mučenja - ako ti se ne sviđa, nemoj se mučit, badava tuđa mišljenja i pohvale, ti si ta koja određuje jel' ti dobro ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •