Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja čitam Čarobnu goru. Nisam još. Prvih 100 strana sam prošla- još nismo došli do ručka prvog dana... malo je zamorno.
    Upravo u tome i jest štos Nemoj odustati, vrijedi truda.
    Meni je to jedna od najboljih knjiga koje sam u životu pročitala (uz Rat i Mir i Thibaultove). Gledala sam predstavu u ZKM-u, jako je dobra (iako ima nekih zamjerki, ali osnovni dojam je vrlo pozitivan). I bilo mi je drago prepoznati da i toliko godina nakon čitanja te knjige još uvijek pojedine rečenice znam napamet.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo u tome i jest štos Nemoj odustati, vrijedi truda.
    Meni je to jedna od najboljih knjiga koje sam u životu pročitala (uz Rat i Mir i Thibaultove). Gledala sam predstavu u ZKM-u, jako je dobra (iako ima nekih zamjerki, ali osnovni dojam je vrlo pozitivan). I bilo mi je drago prepoznati da i toliko godina nakon čitanja te knjige još uvijek pojedine rečenice znam napamet.
    Meni je to bila jedna od "formativnijih knjiga" - nisam tip da se sjeća rečenica (prvi dio sam čitala na njemačkom i na gotici, drugi dio na ćirlici tada), ali se sjećam te atmosfere koja mi je bila jedinstvena i neponovljiva - nisam više ništa našla što me tako dojmilo. Samo sam je jednom čitala, baš me zanima kakvi će bit dojmovi nakon više desetljeća...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 29.02.2016. at 18:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •