Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Offt. pa kad samo stignete toliko čitati... Ja ne stignem ni popratiti ovdje, a kamo li do knjižnice...

Ont. dovršavam Kalendar Maja i slažem se s ovdje izrečenim pohvalama.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Btw., čitam Bekima Serjanovića i uživam...
    Javim dojmove kad završim...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Offt. pa kad samo stignete toliko čitati... Ja ne stignem ni popratiti ovdje, a kamo li do knjižnice...

Ja zapravo "pasem" po Interliberu, tamo shrpim nešto što me zanima, pa čituckam koliko traje, pa emitiram dalje, pa se tako ja i moja ekipa loptamo s knjigama, uglavnom se te sve stranice "jedu" preko godišnjih, ali dio i preko dana. Ja osobno baš ne volim TV.... nemam nekih drugih hobija (pokušam napravit neki kolač tu i tamo), to mi je the hobi i strast. Cijela obitelj je takva, ali onda ne radimo druge stvari (tipa društvene igre npr. nula bodova). Tako da - nemoj se bedirat, nije to natjecanje, nego samo davanja oduška guštu, a ova ekipa ovdje je još od niše niša (npr. ja ne čitam krimiće, viteške itd. itd., nastavci su mi turn off u serijama i knjigama (npr. nema šanse da gledam sustavno nešto što ima više sezona, a ljudi neki to obožavaju i to im je hobi) - vrlo jedan usko fokusirani interes, pa je onda i gradivo "savladivo"). Svako ima svoj faktor .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.03.2016. at 17:25

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja zapravo "pasem" po Interliberu, tamo shrpim nešto što me zanima, pa čituckam koliko traje, pa emitiram dalje, pa se tako ja i moja ekipa loptamo s knjigama, uglavnom se te sve stranice "jedu" preko godišnjih, ali dio i preko dana. Ja osobno baš ne volim TV.... nemam nekih drugih hobija (pokušam napravit neki kolač tu i tamo), to mi je the hobi i strast. Cijela obitelj je takva, ali onda ne radimo druge stvari (tipa društvene igre npr. nula bodova). Tako da - nemoj se bedirat, nije to natjecanje, nego samo davanja oduška guštu, a ova ekipa ovdje je još od niše niša (npr. ja ne čitam krimiće, viteške itd. itd., nastavci su mi turn off u serijama i knjigama (npr. nema šanse da gledam sustavno nešto što ima više sezona, a ljudi neki to obožavaju i to im je hobi) - vrlo jedan usko fokusirani interes, pa je onda i gradivo "savladivo"). Svako ima svoj faktor .
    Istinu zboriš. Ja čitam i krimiće i kojekakvu furdu umjesto televizije, ali uglavnom zato jer nemam intelektualnog kapaciteta za ozbiljnije stvari ako sam umorna ili u žurbi, pa to i ne ubrajam u literaturu spomena vrijednu. Od ovdje prijavljenih uspjela sam pročitati dvije Franzenove knjige i odličan mi je, jednu Eugenidesovu koja me se manje dojmila i jednu Zeruye Shalev koju bih rado ponovila za godisnji. Ali stalno imam osjecaj da kaskam za ekipom odavde.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ali stalno imam osjecaj da kaskam za ekipom odavde.
    Ne kaskaš, jer se ne utrkujemo

Dobra knjiga će uvijek biti dobra, i sada i za xy godina. Ovaj topic je odlično mjesto s popisom zaista fantastičnih djela, popraćenih kratkim crticama i dojmovima.

(npr. kad Jurana onako nježno, emotivno dočara pročitano, nemreš ne posuditi pa taman to bio i Atlas oblaka )

Čitati treba s guštom, tako da tu nema mjesta kvantiteti, samo kvaliteti pa kako tko kojim tempom…bitno da uživamo
    Posljednje uređivanje od Optimist : 23.03.2016. at 21:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •