Offt. pa kad samo stignete toliko čitati... Ja ne stignem ni popratiti ovdje, a kamo li do knjižnice...
Ont. dovršavam Kalendar Maja i slažem se s ovdje izrečenim pohvalama.
Offt. pa kad samo stignete toliko čitati... Ja ne stignem ni popratiti ovdje, a kamo li do knjižnice...
Ont. dovršavam Kalendar Maja i slažem se s ovdje izrečenim pohvalama.
Btw., čitam Bekima Serjanovića i uživam...
Javim dojmove kad završim...
Ja zapravo "pasem" po Interliberu, tamo shrpim nešto što me zanima, pa čituckam koliko traje, pa emitiram dalje, pa se tako ja i moja ekipa loptamo s knjigama, uglavnom se te sve stranice "jedu" preko godišnjih, ali dio i preko dana. Ja osobno baš ne volim TV.... nemam nekih drugih hobija (pokušam napravit neki kolač tu i tamo), to mi je the hobi i strast. Cijela obitelj je takva, ali onda ne radimo druge stvari (tipa društvene igre npr. nula bodova). Tako da - nemoj se bedirat, nije to natjecanje, nego samo davanja oduška guštu, a ova ekipa ovdje je još od niše niša (npr. ja ne čitam krimiće, viteške itd. itd., nastavci su mi turn off u serijama i knjigama (npr. nema šanse da gledam sustavno nešto što ima više sezona, a ljudi neki to obožavaju i to im je hobi) - vrlo jedan usko fokusirani interes, pa je onda i gradivo "savladivo"). Svako ima svoj faktor.
Posljednje uređivanje od ina33 : 23.03.2016. at 17:25
Istinu zboriš. Ja čitam i krimiće i kojekakvu furdu umjesto televizije, ali uglavnom zato jer nemam intelektualnog kapaciteta za ozbiljnije stvari ako sam umorna ili u žurbi, pa to i ne ubrajam u literaturu spomena vrijednu. Od ovdje prijavljenih uspjela sam pročitati dvije Franzenove knjige i odličan mi je, jednu Eugenidesovu koja me se manje dojmila i jednu Zeruye Shalev koju bih rado ponovila za godisnji. Ali stalno imam osjecaj da kaskam za ekipom odavde.
Ne kaskaš, jer se ne utrkujemo
Dobra knjiga će uvijek biti dobra, i sada i za xy godina. Ovaj topic je odlično mjesto s popisom zaista fantastičnih djela, popraćenih kratkim crticama i dojmovima.
(npr. kad Jurana onako nježno, emotivno dočara pročitano, nemreš ne posuditipa taman to bio i Atlas oblaka
)
Čitati treba s guštom, tako da tu nema mjesta kvantiteti, samo kvaliteti pa kako tko kojim tempom…bitno da uživamo![]()
Posljednje uređivanje od Optimist : 23.03.2016. at 21:24