Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pridružujem se ljubiteljicama Marcela Pagnola, tek prije dvije godine sam pročitala Dvorac moje majke, dok U slavu mog oca i Vrijeme tajni imam već preko 20 godina, mama kupila čim je izašlo.
    Divan je.

Ja sam ljetos napokon pročitala Črnu mati zemlu, o kojoj je ovdje već sve rečeno. Kristiana Novaka sam dvije godine gledala na posterima dvorane gdje je moj sin polagao za karate pojas, sad sam fascinirana time da je on i (bivši) natjecatelj u katama i tako dobar pisac.
    Je li možda netko čitao njegove Obješene?

Uz to sam i sukladno preporuci s ovog topika pročitala Nadu Gašić Mirnu ulicu, drvored, svidjela mi se, posebno epizoda s mamom Elizabetom
    I napokon i Norvešku šumu. Murakami

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ljetos napokon pročitala Črnu mati zemlu, o kojoj je ovdje već sve rečeno. Kristiana Novaka sam dvije godine gledala na posterima dvorane gdje je moj sin polagao za karate pojas, sad sam fascinirana time da je on i (bivši) natjecatelj u katama i tako dobar pisac.
    Je li možda netko čitao njegove Obješene?
    Obješeni su izašli svojedobno u vrlo maloj nakladi i sad je tu knjigu praktički nemoguće igdje nabaviti. Osim ako netko negdje ne objavi novo izdanje.
    Ali zato mogu reći da je novi roman Kristiana Novaka u završnoj fazi i da bi trebao izaći do kraja ove godine Provjerena informacija.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Obješeni su izašli svojedobno u vrlo maloj nakladi i sad je tu knjigu praktički nemoguće igdje nabaviti. Osim ako netko negdje ne objavi novo izdanje.
    Ali zato mogu reći da je novi roman Kristiana Novaka u završnoj fazi i da bi trebao izaći do kraja ove godine Provjerena informacija.
    Sjajno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •