Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste li znali da je snimljen film Muzej nevinosti? Nakon mučenja s čitanjem te knjige i nedoumice sto sam to u njoj propustila sada bih rado pogledala i film.
    https://m.youtube.com/watch?v=u6IgkOeT8SQ
    To nije film po knjizi, nego film o Muzeju nevinosti koji stvarno postoji u Istanbulu; to je esej-film, davali su ga nedavno u kinu u sklopu onih posebnih predstava.
    Nisam jos gledala ali sam ga vidjela na rasporedu, i rado bih ga pogledala (to mi je njegova najbolja knjiga ).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    To nije film po knjizi, nego film o Muzeju nevinosti koji stvarno postoji u Istanbulu; to je esej-film, davali su ga nedavno u kinu u sklopu onih posebnih predstava.
    Nisam jos gledala ali sam ga vidjela na rasporedu, i rado bih ga pogledala (to mi je njegova najbolja knjiga ).
    Kako nije po knjizi? Iz trailera bi se moglo zakljuciti da je...

Ja sam saznala za film preko rasporeda za Vukovar film festival, gdje ce biti prikazan sutra, 25.8. A kada dodje u kina ici cu ga sigurno pogledati. Ili pricekati da se pojavi na nekom on-line portalu za gledanje filmova.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Kako nije po knjizi? Iz trailera bi se moglo zakljuciti da je...

Ja sam saznala za film preko rasporeda za Vukovar film festival, gdje ce biti prikazan sutra, 25.8. A kada dodje u kina ici cu ga sigurno pogledati. Ili pricekati da se pojavi na nekom on-line portalu za gledanje filmova.
    Po onome sto pise, nije prema knjizi, nego o knjizi i o Muzeju nevinosti kao muzeju, o Orhanu Pamuku, itd. Zapravo se zove Innocence of Memories, kao sto si i ti linkala. pogledaj ovdje

Dokumentarac je o Muzeju nevinosti u Istanbulu. Ali i vaše druge knjige su našle mesto u ovom filmu. Zašto ste uključili i druge priče?
    Nevinost uspomena nije filmska verzija romana, već dokumentarac o mom radu i životu, politički film o Istanbulu i nekim delovima iz moje 'Crne knjige', 'Muzeja nevinosti', mojih eseja, memoara – Istanbul je takođe uključen. To je poetska kombinacija tri izvora, zato što je reditelj Grant Dži tako želeo da radi. Nije hteo da napravi samo filmsku verziju mog romana i ja sam time bio zadovoljan“, odgovario je Pamuk.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •