Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    uh, ovo izgleda kao prava poslastica
    javi dojmove Peterlin

ja sam pročitala još jedan krimić, Pepeljuge
    http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-19114
    nije mi loš, tko voli krimiće neka uzme
    zanimljiv zaplet, jedino su mi na kraju pojeli živce inspektori kako nikako shvatiti koji je grijeh uzrok svega

pročitala sam i Novaka, Črna mati zemla
    ne znam što reći
    možda ste ga previše nahvalile
    pa sam više očekivala
    ono dobar je, početak i kraj slabiji, sredina puno bolja, guta se
    ali mi je sve skupa malo pretjerano
    Redom - od krimića prek vikenda sam na brzinu slistila još jednu Šveđanku, Camillu Lackberg - Ledena princeza https://www.vbz.hr/Camilla-L%C3%A4ck...CEZA_n293.aspx
    (brzo se čita, ali je rasplet vidljiv već rano u knjizi, a ima tragičnih i teško probavljivih elemenata)

Črna mati zemla - davno sam ju čitala, kad je tek izašla i to mi je bilo najbolje u tom trenutku od hrvatskih autora, ali ja sam dijete sjeverne Hrvatske i moji međimurski korijeni nisu ostali ravnodušni. Moja mama kaže da je i audio izdanje iz knjižnice za slijepe isto odlično, nedavno se toga dočepala i reakcija je bila dvojaka - u početku ono, niš posebno, ali kako je knjiga napredovala tako je se i njena ocjena popravljala. Inače, kad se prisjetim stvarnog života, nije pretjerano. Bilo je takvih situacija, a ima ih i danas - zagađenje okoliša, gastarbajterstvo, sirotinja, zlostavljanje u obitelji, zanemarivanje i zlostavljanje djece, neliječene psihijatrijske smetnje... svega toga ima. Dobro je da je netko o tome progovorio.

Krležina pisma Beli još nisam napala, bavim se Elenom Ferrante (Dani zaborava) i za sada obećava. Trebalo je i o tome progovoriti, kako žena proživljava raspad svog naizgled savršenog svijeta u krhotine. ALi tek sam počela pa ukupni dojam još nije cjelovit.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.09.2016. at 08:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •