Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mene je živcirala svojim mahnitanjem, pogotovo u samom početku, ali kad sam se pokušala uživjeti u situaciju, shvatila sam da bih vjerojatno i ja tako prolupala
    Uglavnom, meni je knjiga na kraju bila sve u svemu odlična.

Pročitala sam Ludvika Vaculika "Kako se prave muška djeca", a odmah za njim započela Lenku Prochazkovu, "Pehisticu"
    Pričaju o istom događaju, odnosno svojoj vezi, svatko iz svog kuta. Obje su mi knjige dobre, ali stvarno je fenomenalno vidjeti na što se koncentrira muškarac, a na što žena. I zapravo je to pravi rashomon - svatko ima svoju istinu. Preporučujem!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku

Pročitala sam Ludvika Vaculika "Kako se prave muška djeca", a odmah za njim započela Lenku Prochazkovu, "Pehisticu"
    Pričaju o istom događaju, odnosno svojoj vezi, svatko iz svog kuta. Obje su mi knjige dobre, ali stvarno je fenomenalno vidjeti na što se koncentrira muškarac, a na što žena. I zapravo je to pravi rashomon - svatko ima svoju istinu. Preporučujem!
    ovo moram pročitati!
    trenutno krimć od R.Galbraith koji je dio trilogije o detektivu Cormoranu Stikeu, ok. za ležerno predvečerje

vratila sam Ferić Na osami... nepročitan
    nisam bila uopće raspoložena za njega

Črna mati... je za mene nevjerojatan roman
    baš zbog toga jer mi je osvijestio kako neke stvari u svijetu oko nas izgledaju iz dječje perspective
    i koliko ono što govorimo djeci može u njihovim glavama izazvati pomutnju
    ja bih ga svima preporučila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •