Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Ja kilavim Atlas oblaka. Imam ga cijelo ljeto, a umjesto njega pročitala uz njega 6 drugih knjiga.
    Ostalo mi još 50-ak strana. Ne želim odustati od njega! Kako se primičem kraju sve bolji.
    i ja ga kilavim

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kerry Hudson: Tony Hogan bought me an ice cream float before he stole my ma

Malo sam se patila sa škotskim dijalektom, ali pri kraju mi je prirastao srcu. Knjiga o odrastanju uz samohranu, katkad zlostavljanu mamu, povremeno alkoholičarku, povremeno ovisnicu, ispričana iz perspektive sveznajućeg djeteta, no sve skupa vrlo toplo i duhovito. Lajk.
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 18.10.2016. at 09:31

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja se odmaram od beletristike čitajući Bryana Sykesa: Sedam Evinih kćeri - genetička povijest Europe: https://hr.wikipedia.org/wiki/Sedam_Evinih_k%C4%87eri

To je sad već stara knjiga, ali nabasala sam na nju u knjižnici. Prva polovica knjige je baš zabavna, tipičan znanstveno-popularni stil, kao da čovjek čita National Geographic.
    Vidjet ćemo kako će ići dalje, jer druga polovica knjige je u drugačijem stilu, ali još nisam došla do toga.

Sad mi je krivo što čitam prijevod, možda potražim original.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nakon Pettersena sam od jednog romana odustala, a onda sam pročitala i Treptaj Malcolma Gladwella.

Sad ponovo čituljim Kako uživati u piću, dovoljno je pametno da ne iritira i dovoljno nezahtjevno da ne umara.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    i ja ga kilavim
    Završila Atlas oblaka. Zahvaljujući njemu platila sam zakasninu prvi put u životu.
    Rezervirala sam Boginje sa Žitkove i poslali mi mail da je stigla za 2 dana.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Završila Atlas oblaka. Zahvaljujući njemu platila sam zakasninu prvi put u životu.
    Rezervirala sam Boginje sa Žitkove i poslali mi mail da je stigla za 2 dana.
    Ja ću sad platiti zakasninu ako ne produljim posudbu - posudila Drugi spol, debela je ... ufff....sve mi ju je teško držati, ali znam da vrijedi truda.

http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-20751

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •