Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    A da se ne žale možda svi na svakoga? Nisam čitala, samo mi palo na pamet.
    Ma.. u nekom trenu se svi žale na vlasnicu kuće, a i na svoje sudbine (netko više, netko manje) ali možda je i taj naslov u stilu - ovo je jedna mala, nepretenciozna i duhovita knjiga o piscima i pisanju... više ko neka Knjiga žalbe, ne ko prava knjiga s velikim K... Iako, vjerojatno je i svaka knjiga krenula od nekog momenta napetosti u odnosu na stvarnost... neke "žalbe". Ne znam. Meni je to knjiga s velikim K - ja dajem velika K onima koji me zabave, a mala.. .koje me utlače. U tom smislu, Elfrida Jelinek, nobelovka, od mene dobiva malo k .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.12.2016. at 15:29

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pročitala sam Wonder Boys Michaela Chabona (u nas nije prevedena).

Iako sam gledala film više puta, ili barem njegove dijelove, imala sam želju pročitati knjigu, Govori o piscu čija me autodestruktivnost skoro dovela do toga da odustanem, ali, svaki put kad bih pomislila da je ostavim, naišao bi neki jako dobro napisan odjeljak pa sam nastavljala. Lijepo piše, duhovito. Sam roman ima nešto od atmosfere Lovca u žitu.

Inače sam ga pronašla u aplikaciji Croatia Reads u kojoj, ako ne bježite od e-knjiga, možete trenutno pronaći velik izbor naslova Frakture i Ljevaka, besplatno i legalno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •